ballonvaart winnen

Resultaten voor ballonvaart winnen

Win een ballonvaart Publiballon.
Like en deel het originele bericht op de Publiballon ballonvaarten Facebookpagina en maak kans op een ballonvaart voor één persoon. Trekking op 24 december om 12u en enkel te winnen binnen België. Wil je toch zeker zijn van een ballonvaart cadeaubon voor de feestdagen?
Bezoekers kerstmarkt winnen ballonvaart Rainbow Ballooning.
Bezoekers kerstmarkt winnen ballonvaart. Bezoekers kerstmarkt winnen ballonvaart. De kerstmarkt langs de Kleine Gete in Zoutleeuw vond voor de tiende keer plaats. Om deze verjaardag te vieren werden er ballonvaarten geloot. De gelukkigen waren Albert Ombelets uit Gingelom, de familie Janssens-Laermans uit Bunsbeek, Pascal Smeesters uit Zoutleeuw, Alina Willems uit Landen, Dorien Cresens uit Tienen, Gwendolyne Verhaert uit Zoutleeuw, Clothilde Roosbeek uit Linter en Odette Huybrechts.
Laatste kans om een ballonvaart te winnen! Internationaal straatkunstenfestival Trezart.
Home Nieuws Laatste kans om een ballonvaart te winnen! Laatste kans om een ballonvaart te winnen! 5 september 2014. Via onze Klik" en Win wedstrijd" en onze Selfie-wedstrijd" op Facebook is het mogelijk om een ballonvaart voor 2 personen of duo-weekendtickets te winnen.
Twee Madou ballonvaarten te winnen met de fotowedstrijd Typisch Ertvelde Zomerfeest Ertvelde.
Zowel de winnaar van de juryprijs als de winnaar van de publiekprijs krijgen een Madou ballonvaart aangeboden en kunnen hun geliefkoosde landschappen vanuit de lucht bewonderen. Om te winnen zorg je dat je foto's' verwijzingen bevatten naar Ertvelde typisch Ertvelde, origineel en kwaliteitsvol zijn.
Dekenij van de Zoutstraten geeft Fiat 500 weg en lanceert luchtballonwedstrijd Aalst In de buurt HLN.
De actie liep van 20 april tot 29 juni. De prijs: een Fiat 500. Klanten konden door te winkelen in de Korte en Lange Zoutstraat stempels verzamelen en wie een volle stempelkaart had kon een wagen winnen. Er waren 995 volle kaarten met drie stempels uit de Korte Zoutstraat en drie stempels uit de Lange Zoutstraat, zegt Filip Bonny van de dekenij Zoutstraten.
Win een adembenemende luchtballonvaart boven ons land t.w.v. 1200 LINDA.nl.
Deze zoete lekkernij bevat vleugjes citrusvruchten en kruiden met accenten van vanille en karamel, stuk voor stuk afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. Tot op de dag van vandaag wordt Licor 43 Original met liefde gemaakt in het Spaanse Cartagena. Wil jij met zeven vrienden deze supertoffe ballonvaart winnen?
Livwell. Winnaar van de wedstrijd" Win een Ballonvaart" Livwell.
Een heel gemeende dank je wel aan al onze klanten. Tijdens de opendeur hebben we ook aan de klanten een wedstijd aangeboden om een ballonvaart te winnen voor 4 personen. Wij zijn fier om hier nu de winnaar aan te kondigen.:
Giotto Win een ballonvaart!
Home Over ons Nieuws events Collectie lente zomer 2020 Shop the look Merken Promoties Video's' Contact. Win een ballonvaart! WIN WIN WIN. Shop lokaal en maak kans om een Barbecue toestel te winnen aangeboden door de Haachtse handelaars actie geldig tot en met 15 september.
Ballonvaart te winnen! SC Eendracht Aalst.
Man van het seizoen. Member President's' Club. Ballonvaart te winnen! Ballonvaart te winnen! K2_maPMCESTE_oktober0200RoktPMCEST_1C6 Kort nieuws. Meubelen Gaverzicht te Deerlijk schenkt op 06/11 opnieuw een ballonvaart weg. Boek jouw tafel in het clubrestaurant en waag je kans met de pronostiek!
Avia.
Actie: Tank en maak kans op een ballonvlucht. Actie: Tank en maak kans op een ballonvlucht masteradmin 2018-11-26T1728590100.: Ik ga akkoord met het actiereglement. Hoe kan u winnen? Tank in 1 van onze 6 tankstations in Sint-Niklaas of Waasmunster. Neem uw ticket na uw tankbeurt.

Contacteer ons