actie ballonvaart

Resultaten voor actie ballonvaart

Ballonvaart aanbieding Mooie Ballonvaart.
deze ballonvaart aanbieding is alleen geldig bij vertrekpunt Lochem! Mooieballonvaart.nl is een ambitieus bedrijf dat zich bezig houdt met zeer persoonlijke ballonvaarten voor 2 of 3 personen. Het is kenmerkend dat u echt alleen met uw eigen gezelschap aan boord stapt van onze heteluchtballon.
Ballonvaart Ballonvaart Bubbels Actie Cadeaubonnen. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Sindsdien is de ballonvaart nooit meer uit de mode geraakt. Je zweeft door de lucht, terwijl je van een prachtig uitzicht geniet en je hebt het nooit te koud, want boven je hoofd wordt de lucht stevig verwarmd zodat de ballon kan stijgen en dalen.
Kortingsbonnen voor Luchtballon. Bespaar tot 70% op Luchtballon met de kortingsbonnen van Groupon.be.
Download de Groupon mobiele app Haal nieuwe klanten binnen en laat je zaak groeien. Onverslaanbare deals voor avonturen in de buurt. Groupon is een makkelijke manier om enorme kortingen te krijgen bij het ontdekken van leuke activiteiten in jouw stad.
Black Friday Actie! Wil jij voor een. Sky Ballonvaarten Facebook.
Black Friday Actie! Wil jij voor een zeer scherpe prijs de unieke ervaring van een ballonvaart beleven? Profiteer vandaag tot 1600: door een Black Friday ticket te kopen voor 110 30% korting! die 2 jaar geldig is! Met wie wil jij een ballonvaart beleven op een datum naar keuze?
Shedeals Onvergetelijke luchtballonvaart voor 2 personen.
Grijp dan nu jullie kans! Dankzij Shedeals genieten jullie met zn tweetjes van een luchtballonvaart met Info-Ballonvaarten. Het is tevens het ideale geschenk voor de eindejaarsfeesten! Wat houdt deze aanbieding in? Je betaalt slechts 210 i.p.v. 300 voor een ballonvaart voor 2 personen.
Ballonvaart ballonvaren ballonvaarten: Airventure Ballooning Ballonvaren met uw bedrijf, ochtendvaart, avondvaart, incentive, bedrijfsspecials, arrangementen, eigen luchtballon, exclusief ballonvaren, luchtdoop, ballonvlucht.
Zo krijgt een bedrijfsfeest of een speciale bedrijfstraining letterlijk een extra dimensie door de inzet van warme luchtballonnen. Ook kan een ballonvaart deel uitmaken van een door u georganiseerde marketingactiviteit of ander programma. Denkt u bijvoorbeeld aan inzet van een ballon bij een relatiedag voor uw beste zakelijke contacten of bij de opening van een nieuw pand. Ook klanten die een hoofdprijs winnen van een door u georganiseerde reclame-actie zullen blij verrast zijn, evenals een medewerker die u eens in het zonnetje wilt zetten.
Ballonvaarten voor bedrijven Bertels Ballooning.
Op zoek naar een geweldige formule voor een bedrijfsevenement of actie? Een ballonvaart is een out of the box concept dat je medewerkers, klanten of leveranciers niet snel zullen vergeten. Perfect voor teambuildings, klantenuitjes, een ballonvaart cadeaubon voor een verjaardag, een collega die met pensioen gaat de mogelijkheden voor bedrijfsvluchten zijn onbeperkt.
De Klussenier.
De Klussenier heteluchtballon actie Winterklant. Heeft u een project wat uitgevoerd moet worden in de wintermaanden? Neem dan deel aan de actie Winterklant van De Klussenier en ontvang een gratis ballonvaart in De Klussenier heteluchtballon voor de lente of zomer van 2019.
Ballonvaart Antwerpen Ballonvaarten boven je eigen streek.
Een ballonvaart waar je wil, wanneer je wil! Wij vliegen met onze luchtballonnen over heel België en iedereen kan met ons mee! Tijdens ballonvluchten over de provincie Antwerpen krijg je een unieke blik op de modestad en haar bruisende haven. Meer zin in rust dan actie? Kies dan voor een vlucht over de groene longen van Pallieterland, de Kempen of de schitterende vallei rond de vrolijk slingerende Nete. Vlieg mee met Peter. Antwerpen: vlieg mee boven t Stad! per kind 12j. Over Antwerpen vliegen is en blijft een fantastische ervaring! Dagelijks ballonvaarten boven t Stad vanaf één van onze vaste opstijgplaatsen. De Kempen, natuur op hoog niveau! per kind 12j. Ontdek het ontstaan van de Kempen vanuit onze luchtballon. We vliegen dagelijks boven de regio, afhankelijk van de windrichting. Cadeaubon voor 1 persoon. per kind 12j. Je doet er echt iedereen een plezier mee! En binnen enkele ogenblikken in jouw bezit. Beveren, tussen de ballonstad en t Stad. per kind 12j. Ontdek de geheimen van deze groene regio op de linkeroever van de Schelde. Cadeaubon voor 2 personen.
Cadeaubon Ballonvaart Bubbels Cadeaubox.
Belevenissen tonen op lijst. 1 ballonvaart met 1 glas bubbels voor 1 persoon. Een magnifiek uitzicht, een geweldig gevoel van vrijheid en een onwaarschijnlijke stilte: de Cadeaubox Ballonvaart Bubbels staat garant voor een unieke belevenis hoog in de lucht, mét een glas bubbels erbij.

Contacteer ons