ballonvaart

Op zoek naar ballonvaart?

Home.
Waasland Ballooning verzorgt exclusieve passagiersvaarten., VIP-ballonvaarten voor 2 personen, huwelijksaanzoeken en ballonvaarten voor bedrijven. Ontdek op onze website meer over het ballonvaren en hoe uw ballonvaart er kan uitzien. Heeft u na dit bezoek nog vragen, aarzel niet ons geheel vrijblijvend te contacteren.
FAQ luchballons ballonvaarten meevliegen luchtdoop incentives.
Info ballonvaart incentive. Prijs ballonvaart incentive. Ochtend ontbijt ballonvaart. Luchtdoop vanop evenement. Ballonvaart voor 10 personen. Westhoek ballonvaart WO1. Ballonvaart 20 personen. Ballonvaart 2 personen. Ballonvaart 3 personen. Ballonvaart 4 personen. Ballonvaart 5 personen. Ballonvaart 6 personen. Ballonvaart 7 personen.
Ballonvaren Ballonvaren in in Antwerpen Antwerpen en en Antwerpse Antwerpse Kempen Kempen Bertels Bertels Ballooning. Ballooning.
Onze terugbreng-service kunnen we voorlopig niet aanbieden. Onze manden worden voor en na de ballonvaart volledig ontsmet. De ballonvaarten tot 1 juli zijn enkel voor mensen die samen één bubbel vormen en dit tot maximum 10 passagiers t.t.z. de personen die onder hetzelfde dak wonen en/of behoren tot een groep van naasten/vrienden tot max 10 personen. Bel ons direct. 32 03 353 85 35. Bertels Ballooning genieten op grote hoogte. Ballonvaren is genieten. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis. Danny Bertels Ballooning laat je volop genieten op aangename hoogte. Dit doen we al meer dan 20 jaar voor particulieren en bedrijven in België en ver daarbuiten, met als specialiteit ballonvaren in Antwerpen en de Antwerpse Kempen.
Ballonvaren: de ultieme vrijheid.
Dus van ons ben je nog niet af. Ballonvaart geven als geschenk. Doe eens een ballonvaart-geschenkpakket cadeau voor een verjaardag, verloving, communie, jubileum, Kerst en Nieuwjaar, Valentijn of. Zo kan je met een kleine bijdrage per persoon toch een onvergetelijk mooi geschenk geven!
Step In Balloons Ballonvaren over Limburg en Vlaams-Brabant.
pWees origineel met een ballonvaart en doe een vlucht cadeau! Verras je vrienden en familie met dit onvergetelijk geschenk voor elke gelegenheid. Bereid je maar al voor op superblije gezichten! Boek hier uw vlucht. pHeeft u een ballonvaart cadeau gekregen of wilt u zelf een ballonvaart boeken?
Home Uw Ballonvaart.
VLIEGEN BOVEN DE AARDE ALS EEN VOGEL. ALLEEN JIJ, JE GASTEN EN DE HEERLIJKE STILTE. GEDRAGEN DOOR DE WIND EN DE WOLKEN IN EEN BALLON OP 500 METER HOOGTE. THE NIGHTSTORE BALLONVAARTEN. Maakt uw droom waar! Ooit gedroomd van een echte ballonvaart?
Ballonvaart aan de beste prijs-kwaliteit Dream Ballooning.
Geef een ballonvaart cadeau! Moederdag en vaderdag. Ballon voor 2. Een cadeaubon is 1 jaar geldig! Vervang een passagier die afzegt of vaar mee met een vlucht die niet volgeboekt is. Minimum 1 uur vlucht. Boek uw ballonvaart en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats vrij is. Sport en Culturepass van Sodexo en Ticket Compliments.
Vlaming breekt record langste ballonvaart Zwevegem Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Vlaming breekt record langste ballonvaart. 23/01/2015 om 0715: door eva Print Corrigeer. Ramses: We vlogen bijna de hele trip over bergen, gletsjers en valleien. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. De langste afstand ooit gevlogen in een internationale wedstrijd met een luchtballon in de Alpen en Dolomieten staat nu op naam van Zwevegemnaar Ramses Vanneste.
Spildooren Ballooning: de nr.1 in ballonvaarten in België.
De eerste ervaring met een ballonvaart was meteen een schot in de roos en kon niet beter: de sympathieke piloot die echt professioneel tewerk gaat, de ideale weersomstandigheden en de zaakvoerder die met veel passie zorgde voor een aangename begeleiding.
Madou Ballonvaarten Meer dan 35 jaar ervaring in de ballonvaart.
U kan dit doen door contact op te nemen met het nummer: 0478/700.800 Wist u trouwens dat hoogtevrees niet eens bestaat in een luchtballon? Neem vrijblijvend contact op. Een ballonvaart, het ideale geschenk! Madou Ballonvaarten n.v. Administratieve zetel: Vaartkant 19, 9931 Oostwinkel Lievegem Bedrijf: Slachthuisstraat 1B, 9900 Eeklo.

Contacteer ons