ballonvaart actie

Meer resultaten voor ballonvaart actie

Ballonvaart actie Laundry Expert Laundry Expert.
Wij verloten 2 ballonvaarten! Facebook actie: win een ballonvaart! Tag iemand anders die kans zou moeten maken op een ballonvaart, of vertel ons waarom jij kans moeten maken op een ballonvaart tijdens het Ter Steege luchtballonnenfestival van Donderdag 22 t/m zaterdag 24 juni 2017 in Hardenberg aan de uiterwaarden van de vecht.
Ballonvaart Ballonvaart Bubbels Actie Cadeaubonnen. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Sindsdien is de ballonvaart nooit meer uit de mode geraakt. Je zweeft door de lucht, terwijl je van een prachtig uitzicht geniet en je hebt het nooit te koud, want boven je hoofd wordt de lucht stevig verwarmd zodat de ballon kan stijgen en dalen.
Kortingsbonnen voor Luchtballon. Bespaar tot 70% op Luchtballon met de kortingsbonnen van Groupon.be.
Geniet van een adembenemend uitzicht tijdens een ballonvaart van ongeveer één uur en toost na afloop met een glaasje champagne. Court-Saint-Étienne 28.4 km. 16000, from 11400., 1 uur ballonvaart voor 1 of 2 personen vanaf 114 met Pearl Balloon. Ontdek het landschap vanuit de hemel dankzij een originele tocht; verschillende vertreklocaties. Court-Saint-Étienne 28.4 km. 16000, from 11400., Er op uit. Musea en galerijen. In de buurt zoeken. Plezier vrije tijd. Over Groupon Jobs Pers. Werk met Groupon. Draai een Groupon-deal Affiliate Programma De Gedragscode voor Verkopers. Privacy-centrum Klantenservice FAQ Inbreuk melden. USA United Kingdom France Deutschland Italia España Polska Nederland Ireland UAE België Canada Australia New Zealand. Download de Groupon mobiele app Haal nieuwe klanten binnen en laat je zaak groeien. Onverslaanbare deals voor avonturen in de buurt. Groupon is een makkelijke manier om enorme kortingen te krijgen bij het ontdekken van leuke activiteiten in jouw stad. Onze dagelijkse lokale aanbiedingen beslaan restaurants, beauty, reizen, ticket-deals, shopping-deals, hotels en nog veel meer. In honderden steden over de hele wereld. 2020 Groupon International Limited.
Shedeals Onvergetelijke luchtballonvaart voor 2 personen.
Je betaalt slechts 210 i.p.v. 300 voor een ballonvaart voor 2 personen. Meer info over Info-Ballonvaarten. Reeds van bij aankomst op het landingsterrein worden jullie met open armen ontvangen door het ballonteam en onthullen we je de geheimen van de ballonwereld.
Ballonvaart over Nederland ActievandeDag.
Maximaal 10 personen per boeking. Als u met meer personen wil ballonvaren, dient u meerdere boekingen te maken. Op deze actie is geen kinderkorting van toepassing. Gratis parkeren bij de vertreklocatie. Minimale lengte 1.20 meter. Wijzigen of annuleren is niet mogelijk via ActievandeDag. Tijdens uw boeking dient u het bedrag te voldoen aan ActievandeDag. U ontvangt direct na boeking een bevestiging per e-mail van ActievandeDag. Aan de hand hiervan kunt u telefonisch een afspraak maken met BAS Ballonvaarten B.V. Reserveren van de ballonvaart kan uitsluitend telefonisch, dagelijks tussen 1800: en 2200: uur 0573-401826. U dient de bevestiging van ActievandeDag en uw legitimatiebewijs mee te nemen naar de locatie. U kunt uw ballonvaart reserveren tot en met 31 december 2014. In geval van annulering of no-show is restitutie niet mogelijk. 159, 99, p.p. 159, 99, p.p. Deel deze deal! Top 10 hardlopers. Entreeticket Kinderstad Heerlen. 8-Pack Pierre Cardin boxershorts. Set van 6 handdoeken. 3D air topdekmatras. Mini arcade spelcomputer. Dagje Sauna Drôme. Familiepark Mondo Verde. Set van 2 splittopper hoeslakens.
Ballonvaart aanbieding Mooie Ballonvaart.
deze ballonvaart aanbieding is alleen geldig bij vertrekpunt Lochem! Mooieballonvaart.nl is een ambitieus bedrijf dat zich bezig houdt met zeer persoonlijke ballonvaarten voor 2 of 3 personen. Het is kenmerkend dat u echt alleen met uw eigen gezelschap aan boord stapt van onze heteluchtballon.
Black Friday Actie! Wil jij voor een. Sky Ballonvaarten Facebook.
Black Friday Actie! Wil jij voor een zeer scherpe prijs de unieke ervaring van een ballonvaart beleven? Profiteer vandaag tot 1600: door een Black Friday ticket te kopen voor 110 30% korting! die 2 jaar geldig is! Met wie wil jij een ballonvaart beleven op een datum naar keuze?
De Klussenier.
Neem dan deel aan de actie Winterklant van De Klussenier en ontvang een gratis ballonvaart in De Klussenier heteluchtballon voor de lente of zomer van 2019. De actie Winterklant is speciaal voor klanten die een project in de wintermaanden hebben.
Ballonvaart Antwerpen Ballonvaarten boven je eigen streek.
Specialist in de volgende regio's: Antwerpen, Pallieterland, Kempen, Antwerpse Haven, Netevallei. 0475 46 04 23. Een ballonvaart waar je wil, wanneer je wil! Wij vliegen met onze luchtballonnen over heel België en iedereen kan met ons mee! Tijdens ballonvluchten over de provincie Antwerpen krijg je een unieke blik op de modestad en haar bruisende haven. Meer zin in rust dan actie? Kies dan voor een vlucht over de groene longen van Pallieterland, de Kempen of de schitterende vallei rond de vrolijk slingerende Nete. Vlieg mee met Peter. Antwerpen: vlieg mee boven t Stad! per kind 12j. Over Antwerpen vliegen is en blijft een fantastische ervaring! Dagelijks ballonvaarten boven t Stad vanaf één van onze vaste opstijgplaatsen. De Kempen, natuur op hoog niveau! per kind 12j. Ontdek het ontstaan van de Kempen vanuit onze luchtballon. We vliegen dagelijks boven de regio, afhankelijk van de windrichting. Cadeaubon voor 1 persoon. per kind 12j. Je doet er echt iedereen een plezier mee! En binnen enkele ogenblikken in jouw bezit. Beveren, tussen de ballonstad en t Stad. per kind 12j. Ontdek de geheimen van deze groene regio op de linkeroever van de Schelde. Cadeaubon voor 2 personen.
Ballonvaart aan de beste prijs-kwaliteit Dream Ballooning.
Geef een ballonvaart cadeau! Moederdag en vaderdag. Ballon voor 2. Een cadeaubon is 1 jaar geldig! Vervang een passagier die afzegt of vaar mee met een vlucht die niet volgeboekt is. Minimum 1 uur vlucht. Boek uw ballonvaart en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats vrij is. Sport en Culturepass van Sodexo en Ticket Compliments.

Contacteer ons