ballonvaart voor 2 aanbieding

Op zoek naar ballonvaart voor 2 aanbieding?

Ballonvaart met hapje en champagne Outspot.
Aanbieding zie opties. Standaard ballonvaart: Bij een standaard ballonvaart vaar je mee in één van de ballonnen. De maximale capaciteit per ballon is 10 passagiers maar er kan reeds geboekt worden vanaf 1 persoon. In dat geval zal je meevaren met andere passagiers. Let op: de standaard ballonaart is slechts mogelijk vanaf 2 vertrekzone's' Waasmunster Wachtebeke Stekene of Denderleeuw Zottegem. Trommel dus snel een paar extra vrienden of familieleden op en kies voor je eigen privé ballonvaart met meerdere opstijglocaties zie onder.
Ballonvaart prijs kostprijs luchtdoop Warmeluchtballon.be.
Onze ballonvaart prijzen: We streven altijd naar een correct en duidelijk prijsbeleid. We willen geen discounter zijn en veel beloven en weinig geven, maar onze klanten wel kwaliteit bieden voor hun geld. Wij verkopen geen product of dienst, wel een prachtige herinnering. Daarom is niet enkel de prijs belangrijk, maar wel wat u ervoor krijgt. Niet voor niets zijn we een door de overheid erkend luchtvaartbedrijf Flybird decl475.001. en bestaan we in 2021 maar liefst 30 jaar en is de opvolging verzekerd. Prijzen per passagier, verzekering, brandstoftoeslag, taksen, BTW, kortom alles inbegrepen.: Kinderen tussen 7-12 jaar.: Boeking vanaf 3 passagiers.: Boeking 1 of 2 passagiers.:
VIP-ballonvaart.
VOEL JE EEN ECHTE VIP! Na een veiligheidsbriefing maken jullie de ballon samen gereed voor vertrek. Daarna geniet je eerste rang van het geruisloze opstijgen. Het enig wat je hoort zijn de branders en de oorverdovende stilte. Voor je het weet zweven jullie al hoog boven de boomtoppen en kan het grote ontspannen beginnen. Waar jullie exact heen varen bepaalt alleen de wind. Dat maakt het nog iets spannender. Jullie genieten van schitterende vergezichten en landschappen. Glaasje champagne aan boord? Het kan allemaal. Omdat de ballon speciaal voor jullie is gereserveerd, zijn speciale verzoekjes / ideeën altijd welkom. Het is helemaal jullie dag. En wij maken het zo persoonlijk mogelijk. Na ongeveer anderhalf uur zet je piloot de landing in. Samen bergen jullie de ballon weer op. Na de traditionele champagnedoop brengt het team jullie weer terug naar het opstijgveld, of naar huis. Dat hangt af van welke voucher je kiest. Eenmaal weer thuis geniet je nog heerlijk na van dit onvergetelijke avontuur. Vouchers VIP-ballonvaart inclusief.: VIP-Ballon voor jullie alleen. Fles bubbels aan boord. Ballonvaart van min 1 uur.
End Ballonvaarten of Storesquare. life Storesquare.
Een ballonvlucht cadeau krijgen op je verjaardag, trouwcadeau, of gewoonweg iets dat je wil doen in je vrije tijd, kunnen we erg origineel noemen. Met de ballonvaart cadeaubonnen van Storesquare kan je iedereen gelukkig maken. Het is natuurlijk ook leuk om dit als relatiegeschenk uit te delen voor bedrijven. Wil jij ook graag een cadeaubon voor het ballonvaren van Madou ballonvaarten kopen?
Ballonvaart 2 personen huwelijksaanzoek valentijn luchtdoop incentives.
De klanten die bij ons een ballonvaart exclusief voor 2 personen bestellen doen dit meestal bij volgende gelegenheden.: huwelijksaanzoek: maak van je partner een gelukkige bruid! Een origineel huwelijksaanzoek, en bij ons tot nu toe steeds succes gegarandeerd! valentijnsgeschenk: verras je geliefde met een origineel geschenk voor valentijn. huwelijksjubileum: een knap geschenk voor je ouders ter gelegenheid van dit jubileum. romantische avond of ochtend voor de 2 personen die meevliegen. moederdag of vaderdag, waarbij de partner ook meevliegt. Over de ballon waarmee we deze vluchten doen.
Kortingsbonnen voor Luchtballon. Bespaar tot 70% op Luchtballon met de kortingsbonnen van Groupon.be.
Download de Groupon mobiele app Haal nieuwe klanten binnen en laat je zaak groeien. Onverslaanbare deals voor avonturen in de buurt. Groupon is een makkelijke manier om enorme kortingen te krijgen bij het ontdekken van leuke activiteiten in jouw stad.
Ral Ballooning, Luchtballonvaart 1 uur bubbels: bespaar 46% in Hasselt via Social Deal.
Unieke ballonvaart van 1 uur in de ochtend inclusief glas bubbels en een oorkonde. Perfect als bijzonder kerstgeschenk, geef iemand een onvergetelijke ervaring! De vaart bij zonsopgang zorgt voor een indrukwekkend uitzicht. Geniet op een magische manier van de mooie omgeving.
ballonvaart voor 2 aanbieding
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Help en info. Google Play badge App Store badge. 2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Ballooning Limburg Tarieven.
In onze prijzen zijn inbegrepen.: een ballonvaart van minimaal 1 uur. de traditionele ballondoop. een glaasje champagne, cava of frisdrank. en natuurlijk onze professionele ervaring en begeleiding. 159 / persoon Verzending via Prior Post inbegrepen. Enkel geldig na betaling. De boeking MOET gebeuren binnen de 2 jaar na uitschrijfdatum vermeld op de bon. Kinderen tot en met 12 jaar varen mee aan de prijs van 99 / persoon gelieve dit te vermelden bij bestelling. Ben je met een groep met meerdere personen die samen varen, zie dan hieronder bij passagiersvaarten. 159 voor 1 passagier.
Ballonvaart Limburg Ballonvaarten boven je eigen streek.
Ontdek de Hoofdstad van Limburg met een Skaai ballonvaart. Cadeaubon voor 2 personen. per kind 12j. Alles is veel leuker met 2! Het perfecte cadeau voor een leuk koppel of om zelf van te genieten samen met je partner. Aarschot, boek je ballonvaart dichtbij huis! per kind 12j. Dagelijkse ballonvluchten vanaf 1 van onze vaste vertrekplaatsen, gekozen in functie van de windrichting. Maasland een avontuurlijke ballonvaart. per kind 12j. Ontdek het Maasland met een Skaai ballonvaart. Westerlo, op Abdijentocht met de luchtballon! per kind 12j. Een prachtig natuurgebied dat gekenmerkt wordt door de prachtige Abdijen van Averbode en Tongerlo dat zich uitstrekt over Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.

Contacteer ons