ballonvaart voor 2 personen

Resultaten voor ballonvaart voor 2 personen

Ballonvaart voor 2 personen Recreatie Overige 2dehands.
Terug Home Tickets en Kaartjes. Ballonvaart voor 2 personen. 74 74 x gezien 1 1 x bewaard sinds 27 okt. Bekijk de video. Ballonvaart voor 2 personen. 74 74 x gezien 1 1 x bewaard sinds 27 okt. Deel dit zoekertje via.:
Cadeaubon Ballonvaart Bubbels Bongo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Meer dan 200. 3 of meer personen. Cadeau voor koppel. Cadeau voor haar. Cadeau voor hem. Cadeau voor ouders. Cadeau voor mama. Cadeau voor papa. Cadeau voor familie. Cadeau voor oma. Cadeau voor opa. Cadeau voor grootouders. Verjaardagscadeau voor haar. Verjaardagscadeau voor hem. Minder dan 50. Van 50 tot 100. Van 100 tot 200. Meer dan 200. 1 ballonvaart met een glas champagne voor 1 persoon 30 vertreklocaties Locaties weergeven Geldigheid: 39 maanden.
LEDEGEM: Winnaar fotowedstrijd coronafietslussen Mandelnieuws.
Wie een mooie foto maakte en die openbaar deelde op Facebook met grensleie of onder het evenement op de Facebookpagina van Toerisme Grensleie, maakte kans op een ballonvlucht met 2 personen. De wedstrijd liep van 1 juni tot en met 30 september 2020. Uit alle inzendingen werd 1 winnende foto gekozen. Deze werd genomen in Wervik door Kristien Stragier uit Wervik. Zij wint een ballonvaart voor 2 personen van Ballonteam Lips uit Sint-Eloois-Winkel.
Cadeaubon cadeaucheque ballonvaart Bertels Ballooning.
Deze cadeaubon is een instapkaart voor een unieke ballonvaart in een periode naar keuze. Je kan zelf de namen van de ontvangers en schenkers invullen. De ontvanger neemt best zelf contact op om een datum af te spreken. Ligt een cadeaubon niet in jouw budget? Kies dan voor een waardebon vanaf 25 tot 100. Bestellen kan via de website, telefonisch en via e-mail. Meld ons duidelijk al je wensen, en dan verzenden wij de cadeaubon binnen de 24 uur. Ook afhalen bij ons op kantoor is mogelijk, na afspraak. Originele, mooie bon. Eenvoudig te bestellen. Voor 1 of 2 personen, of op maat. 2 jaar geldig. Koop online jouw cadeaubon. Geef een uniek cadeau.
Herkballont.
Wil je zelf een ballonvaart gaan doen of cadeau geven? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina voor meer informatie! WAT MOET IK ZEKER WETEN. Hoe verloopt mijn ballonvaart? Hoe werkt een luchtballon? Wat moet ik zeker meenemen? Je komt het te weten op onze infopagina. BEKIJK MIJN VAART. Wil je jouw vaart in enkele beelden terug bekijken? Per vaart selecteren we de 4 mooiste die we tonen op onze fotopagina. Wil je als eerste op de hoogte blijven van onze avonturen? Je kan je steeds inschrijven op onze informatieve nieuwsbrief. WIJ ZIJN HERKBALLONT. Exclusieve ballonvaart voor 2 personen.
Ballonvaart prijzen van Ad Ballon uit Breda!
Het informeren naar ballonvaart prijzen is geheel vrijblijvend, u zit dus nog nergens aan vast! We kijken er naar uit u te mogen begroeten in één van onze ballonnen! De ticketprijzen voor onze ballonvaarten varieren en zijn afhankelijk van het aantal personen en het type ballonvaart die u wilt boeken. Voor een overzicht van alle verschillende ballonvaarten verwijzen we u graag naar deze pagina. Kies de luchtballonvaart naar keuze en bestel uw tickets online! Privevaarten buiten Breda. In verband met het aanvragen van vergunningen en de afstand tot de gewenste opstijgplaats zijn privevaarten buiten de regio Breda op aanvraag mogelijk. Ballonvaarten voor deelnemers met en beperking. Deze vaart kan alleen voor zes personen tegelijkertijd geboekt worden. De standaard prijs voor deze ballonvaart bedraagt 1080.
VIP-vaart voor 2 of 3 personen Ballonvaren met Eremflight.
Elk ander leuk idee. De ballonvaart zorgt voor een unieke ervaring met zn 2 of 3. Na de vaart, kunnen jullie genieten van een gezellige après-ballonvaart. Een ballonvaart om nooit te vergeten. 450 euro 2 personen of 525 euro 3 personen.
Onze prijslijst.
Hieronder een overzicht met actuele prijzen voor onze ballonvaarten en arrangementen. Bestellingen kunt u online via onze website plaatsen. Uiteraard kunt u voor meer informatie of bestellingen ook dagelijks tussen 1000: uur en 2200: uur bellen naar 0573 432755. Losse ballonvaart tickets. Ballonvaart ticket voor Zeeland. Nacht Ballonvaart ticket. Kinder Ticket t/m 12 jaar. Vip arrangement voor 2 personen.
Telenet Balloon Team Reserveer een vlucht met de Telenet luchtballon.
Een ballonvaart met 5 personen. Een ballonvaart met 6 personen. Ik ben klant van Telenet. Ballonvaart per persoon tot 4 personen. Een ballonvaart met 5 personen. Een ballonvaart met 6 personen. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Reserveer hier je plaats. In de prijzen is alles inbegrepen zoals beschreven in het aanbod. Je kan ook steeds voor al deze prijzen een Voucher bekomen.
Prijzen Ballonvaart in België Ballonvaarten Fly The Sky Ballooning.
Spring naar inhoud. Ballonvaart in België Ballonvaarten Fly The Sky Ballooning. Ballonvaarten en Cadeaubonnen. Bij Fly The Sky worden heel eenvoudige en transparante prijzen gehanteerd. Alle prijzen zijn inclusief verzekering en btw 6%. Indien u een exclusieve vaart verkiest, wordt de ballon voor uw gezelschap gereserveerd en gaan er geen andere passagiers mee aan boord. Wij beschikken over 2 warme luchtballonnen met een totale capaciteit van 9 passagiers. Prijs per persoon: 130. Prijs voor een exclusieve vaart met 2 personen: 480. Prijs voor een exclusieve vaart met 3 personen: 560. Prijs voor een exclusieve vaart met 4 personen: 640.

Contacteer ons