kostprijs ballonvaart

Meer resultaten voor kostprijs ballonvaart

Ballonvaart met C-AIR Ballonvaren boven Vlaanderen en verder.
Voor je onvergetelijke vliegervaring kan je rekenen op kwaliteit aan de beste prijs. Piloten met jarenlange ervaring, zodat u met een gerust hart kan vertrekken. We verzorgen ballonvluchten over heel België. Extra voordelen bij groepsboekingen. Een hapje en een drankje is inbegrepen na de vlucht. C-AIR Ballonvaart biedt kwaliteitsvol ballonvaren aan in België. Ballonvaren overal in België.
Ballonvaart Benedict.
Mee bewegen op het tempo van de wind en het avontuur begint. Wenst u alleen, met zijn tweetjes of met de ganse familie 4 of 6 personen een ballonvaart te maken of bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw ouders, klanten, een jarige, een bruidspaar, contacteer ons via de contactpagina.
Tarieven.
Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen loopt en dat ze een onvergetelijke ballonvaart zullen beleven! Voor alle onderstaande formules kan u bij ons een cadeaubon bestellen, een echte aanrader! 130 per persoon vanaf 1 tot 8 personen. 120 per persoon bij boeking vanaf 8 personen. Exclusieve privé-ballonvaart met z'n' tweetjes.: Waasland Ballooning is de specialist aan de scherpste prijs voor privé-ballonvaarten zonder andere passagiers aan boord van de ballon. Wil je uw geliefde ten huwelijk vragen, hem of haar verrassen met de huwelijksverjaardag, verjaardagen of gewoon zomaar eens met z'n' tweetjes ontstressen? Dan is deze formule zeker iets voor u! De kostprijs voor deze unieke ervaring bedraagt 400 voor 2 personen samen.
Ballonvaart Formules en prijzen.
Naast de traditionele drink met doopceremonie en uitreiking van een vaartcertificaat krijgen de passagiers op de landingsplaats een gratis ontbijt bestaande uit koffiekoeken geserveerd met koffie en fruitsap. Formule enkel mogelijk bij VIP-vaarten, zonder extra kosten. een exclusieve ballonvaart in een special-shape: Funny Bunny. Voor een nog exclusievere vaart met 2, 3 of 4 personen kan u ook onze special-shape" Funny Bunny" afhuren. Dit vrolijke konijntje heeft ook zijn eigen website: www.funnybunny.be. VIP ballonvaart met Funny" Bunny: exclusief met 2.
Madou Ballonvaarten Meer dan 35 jaar ervaring in de ballonvaart.
De kostprijs voor een ballonvlucht is afhankelijk van welke geografische plaats er gevlogen wordt. Klik hier om onze prijzen te raadplegen. Wij beschikken over een vloot van meer dan 10 warme luchtballonnen. Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800. Kies voor comfort, kies voor veiligheid want bij Madou zit je goed! Een prachtig origineel geschenk. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Of wilt u iemand een luchtdoop als geschenk aanbieden? Of bent u misschien op zoek naar het ideale verjaardagsgeschenk? Wel dan zit je hier goed bij Madou! U kan bij ons een cadeaubon verkrijgen voor 1 of meerdere personen. De geschenkbon blijft 1 jaar geldig Meevaren met een warme luchtballon is een unieke ervaring. U kan dit doen door contact op te nemen met het nummer: 0478/700.800 Wist u trouwens dat hoogtevrees niet eens bestaat in een luchtballon? Neem vrijblijvend contact op. Een ballonvaart, het ideale geschenk!
Ballonvaart prijs kostprijs luchtdoop Warmeluchtballon.be.
Ballonvaart van ong. 65 tot 75 minuten op verschillende hoogtes goedkoopste prijs per minuut in de lucht! Verwelkoming op het voorziene opstijgterrein, kennismaking met piloot en crew. Eigen piloten en bedrijf in orde met alle Europese en Belgische veiligheids-en vergunningsvoorschriften. Veiligheidsbriefing en uitleg over de ballonvaart. Champagne-doop volgens de tradities met ECHTE champagne en dus géén goedkope bubbels." Glaasje champagne voor de passagiers drank naar keuze voor iedereen ook de volgers. Bij ochtendvaart gratis ontbijt voor allen op het landingsterrein. Uniek ballonvaart attest van luchtdoop. BTW goede verzekering voor iedere passagier inbegrepen in onze prijzen. Attentie voor de eigenaar van het terrein waar we landen. Dit volledig ballonvaart-arrangement duurt een 3-tal uur. Wij beschikken over diverse eigen luchtballonnen supersnelle service, zonder lange wachttijden, ook als we uw ballonvlucht wegens slecht weer enkele dagen moeten uitstellen. Iedere luchtballonvaart is voor ons een VIP ballonvaart, dezelfde lange vaart, service en après ballooning voor IEDEREEN! We streven altijd naar een correct prijsbeleid, onze enige zorg is onze passagiers kwaliteit te bieden voor hun geld. Wat we afspreken doen we, gegarandeerd!
Ballonvaart vanuit Leuven via Airventure Ballooning. Ballonvaren in onze luchtballon met uitzicht over Leuven.
Ballonvaart in Leuven. Via Airventure Ballooning kan u een ballonvaart boeken die vertrekt in de buurt van Leuven. In Leuven zelf is opstijgen helaas verboden. Stap mee aan boord van onze luchtballon die zal opstijgen in de buurt van Leuven bvb.
Kostprijs van een ballonvaart Wat kost een luchtballonvaart.
1009: 28 Feb 19. Super leuke ballonvaart gehad, Christof is een heel aangenaam en warm persoon en geeft veel uitleg tijdens de vlucht. We hebben over ons eigen huis kunnen vliegen wat zeker een meerwaarde aan de vlucht was. Een echte aanrader!
Ballonteam LIPS Unieke ballonvaarten voor particulieren en bedrijven.
Bezorg je geliefden of trouwe medewerkers een onvergetelijk geschenk en geef hen een cadeaubon voor een ballonvaart boven hun eigen streek. Geloof ons vrij, ze zullen in de wolken zijn! Contacteer ons vrijblijvend. Reclame die blijft hangen! Een warmeluchtballon is een zeer sterk medium om publiciteit te voeren. Volgens een Canadees onderzoek is de return van een ballon gemiddeld 7 maal zijn kostprijs.
Ballonvaren Ballonvaren in in Antwerpen Antwerpen en en Antwerpse Antwerpse Kempen Kempen Bertels Bertels Ballooning. Ballooning.
Ballonvaren is genieten. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis. Danny Bertels Ballooning laat je volop genieten op aangename hoogte. Dit doen we al meer dan 20 jaar voor particulieren en bedrijven in België en ver daarbuiten, met als specialiteit ballonvaren in Antwerpen en de Antwerpse Kempen.

Contacteer ons