kostprijs ballonvaart

Meer resultaten voor kostprijs ballonvaart

Ballonvaart met C-AIR Ballonvaren boven Vlaanderen en verder.
Van de Kust tot de Ardennen stijgen wij op vanuit een door jou gekozen locatie. Daardoor varieert de kostprijs voor een vlucht, wij hebben ook de prijs van onze ballonvlucht even opgelijst. Heb je ook interesse neem dan contact op met ons, of bekijk ons aanbod. David Spildooren is al van jongs af aan gepassioneerd door de luchtvaart. Op zestienjarige leeftijd vloog hij voor de eerste keer met een luchtballon. Al snel was hij actief als commercieel ballonvaarder waardoor hij nu circa 1000 uren op zijn teller heeft. Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaartwedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de Alpen hoort er ook jaarlijks bij.
Ballonvaart Benedict.
Mee bewegen op het tempo van de wind en het avontuur begint. Wenst u alleen, met zijn tweetjes of met de ganse familie 4 of 6 personen een ballonvaart te maken of bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw ouders, klanten, een jarige, een bruidspaar, contacteer ons via de contactpagina.
Tarieven.
Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen loopt en dat ze een onvergetelijke ballonvaart zullen beleven! Voor alle onderstaande formules kan u bij ons een cadeaubon bestellen, een echte aanrader! 130 per persoon vanaf 1 tot 8 personen. 120 per persoon bij boeking vanaf 8 personen. Exclusieve privé-ballonvaart met z'n' tweetjes.: Waasland Ballooning is de specialist aan de scherpste prijs voor privé-ballonvaarten zonder andere passagiers aan boord van de ballon. Wil je uw geliefde ten huwelijk vragen, hem of haar verrassen met de huwelijksverjaardag, verjaardagen of gewoon zomaar eens met z'n' tweetjes ontstressen? Dan is deze formule zeker iets voor u! De kostprijs voor deze unieke ervaring bedraagt 400 voor 2 personen samen.
Ballonvaart Formules en prijzen.
Een ballonvaart met het konijntje Funny" Bunny, voor 2 personen, en zonder andere medepassagiers. U kan zelf de plaats van opstijgen kiezen uit één van onze opstijglocaties of u kan zelf voor een opstijgterrein zorgen. Totaalprijs 600 EUR. VIP ballonvaart met Funny" Bunny: exclusief met 3. Een ballonvaart met het konijntje Funny" Bunny, voor 3 personen, en zonder andere medepassagiers. U kan zelf de plaats van opstijgen kiezen uit één van onze opstijglocaties of u kan zelf voor een opstijgterrein zorgen. Totaalprijs 700 EUR. VIP ballonvaart met Funny" Bunny: exclusief met 4. Een ballonvaart met het konijntje Funny" Bunny, voor 4 personen, en zonder andere medepassagiers. U kan zelf de plaats van opstijgen kiezen uit één van onze opstijglocaties of u kan zelf voor een opstijgterrein zorgen. Totaalprijs 800 EUR. Alle prijzen zijn geldig voor een ballonvaart met vertrek vanuit een van onze vaste opstijgplaatsen, of bij een VIP-vaart voor een eigen opstijglocatie naar keuze in een omtrek van 30 km rond Herentals.
Madou Ballonvaarten Meer dan 35 jaar ervaring in de ballonvaart.
De kostprijs voor een ballonvlucht is afhankelijk van welke geografische plaats er gevlogen wordt. Klik hier om onze prijzen te raadplegen. Wij beschikken over een vloot van meer dan 10 warme luchtballonnen. Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800. Kies voor comfort, kies voor veiligheid want bij Madou zit je goed! Een prachtig origineel geschenk. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Of wilt u iemand een luchtdoop als geschenk aanbieden? Of bent u misschien op zoek naar het ideale verjaardagsgeschenk? Wel dan zit je hier goed bij Madou! U kan bij ons een cadeaubon verkrijgen voor 1 of meerdere personen. De geschenkbon blijft 1 jaar geldig Meevaren met een warme luchtballon is een unieke ervaring. U kan dit doen door contact op te nemen met het nummer: 0478/700.800 Wist u trouwens dat hoogtevrees niet eens bestaat in een luchtballon? Neem vrijblijvend contact op. Een ballonvaart, het ideale geschenk!
Ballonvaart prijs kostprijs luchtdoop Warmeluchtballon.be.
Onze ballonvaart prijzen: We streven altijd naar een correct en duidelijk prijsbeleid. We willen geen discounter zijn en veel beloven en weinig geven, maar onze klanten wel kwaliteit bieden voor hun geld. Wij verkopen geen product of dienst, wel een prachtige herinnering. Daarom is niet enkel de prijs belangrijk, maar wel wat u ervoor krijgt. Niet voor niets zijn we een door de overheid erkend luchtvaartbedrijf Flybird decl475.001. en bestaan we in 2021 maar liefst 30 jaar en is de opvolging verzekerd. Prijzen per passagier, verzekering, brandstoftoeslag, taksen, BTW, kortom alles inbegrepen.: Kinderen tussen 7-12 jaar.: Boeking vanaf 3 passagiers.: Boeking 1 of 2 passagiers.:
Ballonvaart vanuit Leuven via Airventure Ballooning. Ballonvaren in onze luchtballon met uitzicht over Leuven.
Ballonvaart in Leuven. Via Airventure Ballooning kan u een ballonvaart boeken die vertrekt in de buurt van Leuven. In Leuven zelf is opstijgen helaas verboden. Stap mee aan boord van onze luchtballon die zal opstijgen in de buurt van Leuven bvb.
Kostprijs van een ballonvaart Wat kost een luchtballonvaart.
1009: 28 Feb 19. Super leuke ballonvaart gehad, Christof is een heel aangenaam en warm persoon en geeft veel uitleg tijdens de vlucht. We hebben over ons eigen huis kunnen vliegen wat zeker een meerwaarde aan de vlucht was. Een echte aanrader!
Ballonteam LIPS Unieke ballonvaarten voor particulieren en bedrijven.
Bezorg je geliefden of trouwe medewerkers een onvergetelijk geschenk en geef hen een cadeaubon voor een ballonvaart boven hun eigen streek. Geloof ons vrij, ze zullen in de wolken zijn! Contacteer ons vrijblijvend. Reclame die blijft hangen! Een warmeluchtballon is een zeer sterk medium om publiciteit te voeren. Volgens een Canadees onderzoek is de return van een ballon gemiddeld 7 maal zijn kostprijs.
Ballonvaren Ballonvaren in in Antwerpen Antwerpen en en Antwerpse Antwerpse Kempen Kempen Bertels Bertels Ballooning. Ballooning.
Onze terugbreng-service kunnen we voorlopig niet aanbieden. Onze manden worden voor en na de ballonvaart volledig ontsmet. De ballonvaarten tot 1 juli zijn enkel voor mensen die samen één bubbel vormen en dit tot maximum 10 passagiers t.t.z. de personen die onder hetzelfde dak wonen en/of behoren tot een groep van naasten/vrienden tot max 10 personen. Bel ons direct. 32 03 353 85 35. Bertels Ballooning genieten op grote hoogte. Ballonvaren is genieten. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis. Danny Bertels Ballooning laat je volop genieten op aangename hoogte. Dit doen we al meer dan 20 jaar voor particulieren en bedrijven in België en ver daarbuiten, met als specialiteit ballonvaren in Antwerpen en de Antwerpse Kempen.

Contacteer ons