wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Zoeken naar wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Ballonvaart Formules en prijzen.
Een ballonvaart met het konijntje Funny" Bunny, voor 2 personen, en zonder andere medepassagiers. U kan zelf de plaats van opstijgen kiezen uit één van onze opstijglocaties of u kan zelf voor een opstijgterrein zorgen. Totaalprijs 600 EUR. VIP ballonvaart met Funny" Bunny: exclusief met 3. Een ballonvaart met het konijntje Funny" Bunny, voor 3 personen, en zonder andere medepassagiers. U kan zelf de plaats van opstijgen kiezen uit één van onze opstijglocaties of u kan zelf voor een opstijgterrein zorgen. Totaalprijs 700 EUR. VIP ballonvaart met Funny" Bunny: exclusief met 4. Een ballonvaart met het konijntje Funny" Bunny, voor 4 personen, en zonder andere medepassagiers. U kan zelf de plaats van opstijgen kiezen uit één van onze opstijglocaties of u kan zelf voor een opstijgterrein zorgen. Totaalprijs 800 EUR. Alle prijzen zijn geldig voor een ballonvaart met vertrek vanuit een van onze vaste opstijgplaatsen, of bij een VIP-vaart voor een eigen opstijglocatie naar keuze in een omtrek van 30 km rond Herentals.
Wat zijn de kosten van een ballonvaart? Aero-Balloons.
Organiseert ballonvaarten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Wij bieden verschillende ballonvaart arrangementen aan. Alle prijzen zijn inclusief een passagiers en annuleringsverzekering, administratiekosten, 9% BTW en champagnedoop. 160, per passagier. Ballonvaren met vrije ballonnen. In deze ballonnen kunnen maximaal 5 passagiers vervoerd worden. Meldt u zich met een groep van minimaal 4 passagiers aan voor deze ballonnen, dan overleggen we met u, waar en wanneer de vaart zal plaats vinden, zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Wilt u met meerdere personen een vaart maken zetten we extra ballonnen. Voor kinderen t/m de leeftijd van 12 jaar kost een ballonvaart 120, per kind, onder begeleiding van een volwassen passagier per kind. Kinderen moeten een lichaamslengte hebben van minimaal 110, meter om over de rand van de mand te kunnen kijken. 575, ballonvaart voor 2 personen.
Ballonvaart Antwerpen Spildooren ballooning.
Het avontuur duurt in totaal een drie à vier uur! Eerst wordt de ballon opgezet en terwijl dat gebeurt, word je uitgebreid geïnformeerd over wat je mag verwachten van de ballonvlucht. Eens de ballon is opgestegen, duurt de luchtballonvaart een uurtje. Na afloop word je hartelijk ontvangen met een lekker hapje, drankje en natuurlijk de traditionele champagnedoop. Het hele avontuur is pas afgelopen wanneer je door ons wordt teruggebracht naar de opstijglocatie. Een korte samenvatting.: Op tijd een update over de opstijglocatie en de weersomstandigheden. Uitgebreide briefing voor je opstijgt. Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uurtje. Lekker hapje en drankje om af te sluiten. Traditionele champagnedoop van de passagiers. Inclusief terugrit naar de opstijglocatie. Professioneel en ervaren begeleidingsteam. Volledige verzekering van de passagiers door ons. Boek vandaag nog je ballonvaart Antwerpen bij ons! Is een ballonvlucht Antwerpen dé belevenis voor jou? Wacht dan niet langer en boek snel je luchtballonvaart. Dat kan al vanaf 6 personen voor 139 per persoon. Als je liever een privévaart maakt, kun je het VIP-arrangement kiezen: een ballonvaart voor 2 tot 3 personen aan 650.
Prijs van een luchtballonvaart ballonvaart kostprijs.
Hieronder kan u de prijs voor een ballonvaart in West-Vlaanderen terugvinden, voor boekingen met meerdere personen. Het is zelfs mogelijk om exclusief enkel met 2 personen in een luchtballon plaats te nemen bijvoorbeeld voor een huwelijksaanzoek, Valentijn. 1, 2, 3 of 4 passagiers. Bij een volle" ballonmand komen wij indien gewenst op uw locatie opstijgen en krijgt u een ballon enkel en alleen voor uw groepje. Kinderen kunnen meevliegen vanaf de leeftijd van ongeveer 7 jaar jongere kinderen kan de verzekering niet accepteren; jongere kinderen kunnen bovendien niet over de mand kijken. De bovengenoemde prijzen zijn alles" inclusief: BTW, verzekeringen, verplaatsingskosten, champagne, vluchtattest, zeg maar alles.
Wat kost een luchtballonvaart Kostprijs van een ballonvaart.
Het ontbijt wordt genuttigd na de ballonvaart en is gratis voor passagiers en volgers. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! IN DE GROENE ZONE.: VIP vaart 699 voor 2 personen. VIP vaart 799 voor 3 personen. VIP vaart 899 voor 4 personen.
Ballonvaart Limburg Ballonvaarten boven je eigen streek.
Ontdek de Hoofdstad van Limburg met een Skaai ballonvaart. Cadeaubon voor 2 personen. per kind 12j. Alles is veel leuker met 2! Het perfecte cadeau voor een leuk koppel of om zelf van te genieten samen met je partner. Aarschot, boek je ballonvaart dichtbij huis! per kind 12j. Dagelijkse ballonvluchten vanaf 1 van onze vaste vertrekplaatsen, gekozen in functie van de windrichting. Maasland een avontuurlijke ballonvaart. per kind 12j. Ontdek het Maasland met een Skaai ballonvaart. Westerlo, op Abdijentocht met de luchtballon! per kind 12j. Een prachtig natuurgebied dat gekenmerkt wordt door de prachtige Abdijen van Averbode en Tongerlo dat zich uitstrekt over Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.
Goedkoop ballonvaren Rob Wiegers Ballonvaarten BV.
Ons doel is om u de beste kwaliteit te leveren, dus wilt u goedkoop ballonvaren dan helpen wij u graag te vergelijken, al onze ballonvaarten zijn inclusief.: Ballonvaart van tenminste één uur. Champagnetoast na afloop. Vervoer na de ballonvaart. Kostenloze annulering of omboeking bij slecht weer. Telefonisch bereikbaar van 900: 2100.: Boek direct uw ballonvaart. Het laatste nieuws. We mogen het luchtruim weer kleuren! Geldigheid cadeaubonnen en tickets. We mogen weer solo ballonvaren. Update Corona-aanpak vraagt om annuleren van onze ballonvaarten tot en met 19 mei. Wij bieden ballonvaarten sinds 1982. Ons toegewijde team stelt zich graag aan u voor. Onze moderne vloot biedt 10 ballonnen in alle maten. U ontvangt een all-in programma van ontvangst tot afsluiting.
Ballonvaart Luxor bij zonsopkomst Kingfisher Tours.
Meestal gaan er 16 personen in 1 mand, waarbij iedereen in een subcompartiment voor 2 personen staat. Tip: De beste plek om mooie fotos te maken is op de hoeken van de mand. Internationale veiligheidseisen en certificaten. De captains van de ballonnen zijn opgeleid als vliegtuigpiloot en hebben een speciale licentie om ballonvluchten te mogen doen. De ballonvaartmaatschappijen waar wij mee werken worden vaak gecontroleerd en moeten voldoen aan strenge internationale veiligheidseisen. Ballonvaart over de Westbank 45-60 minuten. Nadat je over de rand van de rieten mand bent geklommen wordt er nog een laatste instructie gegeven over de vlucht en de landing. Er wordt nog een laatste keer flink wat warme lucht in de ballon geblazen en heel langzaam voel je de mand loskomen van de grond.
Warmeluchtballon. Warmeluchtballon prijzen en tarieven.
Een ballonvaart voor 2 of voor 50. alleen bij ballonvaarten Ciers is deze service mogelijk! Bovendien komen wij dan opstijgen WAAR U WILT! De voorwaarden hiervoor staan onder de kolom met de prijzen en wij garanderen dat wij onze afspraken nakomen! Ballonmand voor 23, of 4 passagiers piloot. Ballonmand voor 5 passagiers piloot 140 p/p of samen.: Ballonmand voor 6 passagiers piloot 137 p/p of samen.: Ballonmand voor 7 passagiers piloot 135 p/p of samen.: Ballonmand voor 8 passagiers piloot 133 p/p of samen.: Ballonmand voor 9 passagiers piloot 130 p/p of samen.: Ballonmand voor 10 passagiers piloot 130 p/p of samen.: Nieuw bij volle mand boekingen: hebt u gn vrienden of familie gevonden die u kunnen begeleiden bij uw ballonavontuur dan brengen wij uw groepje ballonvaarders terug naar de opstijgplaats met een officieel TAXIBUSJE voor een kleine toeslag van 5 per persoon vanaf 6 personen en te reserveren minimum 1 dag voor de vlucht.
ballonvaart brugge prijs.
U hoeft niet online te boeken maar bel ons gewoon op 0475.972.887 of stuur een mailtje naar info@bruges-ballooning.com. Gaat uw vaart niet door op de door u gekozen dagdan, kan u gewoon een nieuwe datum kiezen. Kinderen zijn minimum 4 jaar, en maximum 12. Dagticket: 18000, per persoon voor wie slechts één of twee dagen beschikbaar is. Data hieronder tonen beschikbaarheid enkel indien er plaatsen beschikbaar zijn. Om exact te weten hoeveel plaatsen er zijn, klik op de betreffende vaart. Gaat uw vaart niet door, dan wordt uw betaling 100% terug gestort. Kinderen zijn minimum 4 jaar, en maximum 12. Stap 1: Kies een vluchtdatum. juni 2020 1. Boek uw vlucht. Availability check and booking. Ballonvaart Brugge Ochtend Ballonvaarten over Brugge Namiddagvaart Ballonvaart over Brussel Ochtendvlucht Ballonvaarten Brussel Avondvaart Super ballonvaart De hele dag lang Privé, ballonvaart voor 2.

Contacteer ons