wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Zoeken naar wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat zijn de kosten van een ballonvaart? Aero-Balloons.
Organiseert ballonvaarten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Wij bieden verschillende ballonvaart arrangementen aan. Alle prijzen zijn inclusief een passagiers en annuleringsverzekering, administratiekosten, 9% BTW en champagnedoop. 160, per passagier. Ballonvaren met vrije ballonnen. In deze ballonnen kunnen maximaal 5 passagiers vervoerd worden. Meldt u zich met een groep van minimaal 4 passagiers aan voor deze ballonnen, dan overleggen we met u, waar en wanneer de vaart zal plaats vinden, zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Wilt u met meerdere personen een vaart maken zetten we extra ballonnen. Voor kinderen t/m de leeftijd van 12 jaar kost een ballonvaart 120, per kind, onder begeleiding van een volwassen passagier per kind. Kinderen moeten een lichaamslengte hebben van minimaal 110, meter om over de rand van de mand te kunnen kijken. 575, ballonvaart voor 2 personen. Wilt u een ballonvaart met zn tweeën?
Ballonvaart Antwerpen Spildooren ballooning.
Het avontuur duurt in totaal een drie à vier uur! Eerst wordt de ballon opgezet en terwijl dat gebeurt, word je uitgebreid geïnformeerd over wat je mag verwachten van de ballonvlucht. Eens de ballon is opgestegen, duurt de luchtballonvaart een uurtje. Na afloop word je hartelijk ontvangen met een lekker hapje, drankje en natuurlijk de traditionele champagnedoop. Het hele avontuur is pas afgelopen wanneer je door ons wordt teruggebracht naar de opstijglocatie. Een korte samenvatting.: Op tijd een update over de opstijglocatie en de weersomstandigheden. Uitgebreide briefing voor je opstijgt. Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uurtje. Lekker hapje en drankje om af te sluiten. Traditionele champagnedoop van de passagiers. Inclusief terugrit naar de opstijglocatie. Professioneel en ervaren begeleidingsteam. Volledige verzekering van de passagiers door ons. Boek vandaag nog je ballonvaart Antwerpen bij ons! Is een ballonvlucht Antwerpen dé belevenis voor jou? Wacht dan niet langer en boek snel je luchtballonvaart. Dat kan al vanaf 6 personen voor 139 per persoon. Als je liever een privévaart maakt, kun je het VIP-arrangement kiezen: een ballonvaart voor 2 tot 3 personen aan 650.
Prijs van een luchtballonvaart ballonvaart kostprijs.
Hieronder kan u de prijs voor een ballonvaart in West-Vlaanderen terugvinden, voor boekingen met meerdere personen. Het is zelfs mogelijk om exclusief enkel met 2 personen in een luchtballon plaats te nemen bijvoorbeeld voor een huwelijksaanzoek, Valentijn. 1, 2, 3 of 4 passagiers. Bij een volle" ballonmand komen wij indien gewenst op uw locatie opstijgen en krijgt u een ballon enkel en alleen voor uw groepje. Kinderen kunnen meevliegen vanaf de leeftijd van ongeveer 7 jaar jongere kinderen kan de verzekering niet accepteren; jongere kinderen kunnen bovendien niet over de mand kijken. De bovengenoemde prijzen zijn alles" inclusief: BTW, verzekeringen, verplaatsingskosten, champagne, vluchtattest, zeg maar alles.
Wat kost een luchtballonvaart Kostprijs van een ballonvaart.
Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! IN DE GROENE ZONE.: VIP vaart 699 voor 2 personen. VIP vaart 799 voor 3 personen. VIP vaart 899 voor 4 personen.
Ballonvaart Limburg Ballonvaarten boven je eigen streek.
Ontdek de Hoofdstad van Limburg met een Skaai ballonvaart. Cadeaubon voor 2 personen. per kind 12j. Alles is veel leuker met 2! Het perfecte cadeau voor een leuk koppel of om zelf van te genieten samen met je partner. Aarschot, boek je ballonvaart dichtbij huis! per kind 12j. Dagelijkse ballonvluchten vanaf 1 van onze vaste vertrekplaatsen, gekozen in functie van de windrichting. Maasland een avontuurlijke ballonvaart. per kind 12j. Ontdek het Maasland met een Skaai ballonvaart. Westerlo, op Abdijentocht met de luchtballon! per kind 12j. Een prachtig natuurgebied dat gekenmerkt wordt door de prachtige Abdijen van Averbode en Tongerlo dat zich uitstrekt over Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.
Goedkoop ballonvaren Rob Wiegers Ballonvaarten BV.
Wij bieden ballonvaarten sinds 1982. Ons toegewijde team stelt zich graag aan u voor. Onze moderne vloot biedt 10 ballonnen in alle maten. U ontvangt een all-in programma van ontvangst tot afsluiting. Vrije keuze in ballon grootte. Neem contact op. Wilt u goedkoop ballonvaren dan kunt u natuurlijk goedkoop" ballonvaren" online zoeken. Of u bekijkt eens onze goedkoopste lastminute ballonvaart aanbiedingen. Al onze genoemde prijzen zijn inclusief, dus zonder bijkomende kosten. Wilt u goedkoop ballonvaren dan hoeft u niet verder te zoeken! Ons doel is om u de beste kwaliteit te leveren, dus wilt u goedkoop ballonvaren dan helpen wij u graag te vergelijken, al onze ballonvaarten zijn inclusief.:
Ballonvaart Luxor bij zonsopkomst Kingfisher Tours.
We gebruiken je telefoonnummer alleen voor eventuele vragen ten aanzien van je reservering. Wanneer wij contact met je opnemen via de telefoon zijn hier geen kosten aan verbonden voor de ontvangende kant. Hoe heb je Kingfisher Tours gevonden? Google of een andere zoekmachine. Gehoord via vrienden, familie, colleg. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Om een reis samen te stellen die helemaal aansluit bij jouw wensen, zijn we benieuwd naar je reisvoorkeuren. Vul de onderstaande vragen in en je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een vrijblijvend reisvoorstel. Stap 1 van 3. Met wie ga je op reis? Gezin / familie. Wat is de leeftijd van de kinderen op het moment van de reis?
Warmeluchtballon. Warmeluchtballon prijzen en tarieven.
Bovendien is ballonvaren onze passie, iets wat we nog steeds hl graag doen, en de liefde voor alles wat met ballons te maken heeft stralen we ongetwijfeld uit naar onze passagiers. Met ons meevaren is GENIETEN! Wij varen meestal in de zwartgekleurde zone op het kaartje West en Oost-Vlaanderen en een stukje van Henegouwen. Voor een vaart in een andere zone is een volle mand minimum 6 vereist en gelden andere prijzen. Onder" PRAKTISCH" staat een lijstje met de OPSTIJGUREN van onze heteluchtballons in de verschillende maanden van het jaar. Wegens de THERMIEK kan een veilige ballonvaart met een warmeluchtballon enkel binnen de 2 uur na zonsopgang of ong.
De prijs van een ballonvlucht bij AB Ballonvaarten.
Wat kost een vlucht? Een vlucht voor 1 volwassene kost 159 voor het volledige arrangement, alles inbegrepen. Een vlucht voor 2 volwassenen kost 318 voor het volledige arrangement, alles inbegrepen. Kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar varen mee aan de prijs van 99 per persoon. Last minute / promotie. Last minute plaatsen/uitzonderlijk beschikbare speciale promotieplaatsen voor volwassenen zijn er al vanaf 130 per persoon. Informeer naar de mogelijkheden, beschikbaarheden en voorwaarden. 3 of meer personen.
Boekingen en Prijzen wat kost een ballonvlucht met dreamflights Ballonvaren met Dreamflights.
De kosten voor deze VIP behandeling hangen af van het aantal passagiers. Kijk voor meer informatie over ons VIP-arrangement op onze site. Dit arrangement is uitermate geschikt voor een huwelijksaanzoek, andere bijzondere gelegenheid of om net wat extra van je droomvlucht te genieten! VIP ballonvaart vanuit Joure met de Jongens van Joure menu voor 2 personen 68500, all-in.

Contacteer ons