ballonvaart 4 personen

Resultaten voor ballonvaart 4 personen

Rob Wiegers Ballonvaarten BV.
Ballonvaart pilote Annelotte 01-08-2010 Op maandag 9 augustus jongstleden heeft Annelotte Tolboom haar Praktijk examen ballonvaren met succes afgerond! Reeds op 2 augustus deed Annelotte een eerste poging om te slagen tot ballonvaarster, echter waren de weergoden haar ongunstig gezind in verband met naderende onweersbuien. Ballonvaren boven het Westland 29-06-2010 Waar veel ballonvaarders het Westland als moeilijk gebied ervaren en dit gebied liever mijden om te ballonvaren zijn wij de uitdaging aangegaan. Op 29 juni jongstleden is piloot Niels Kon met 14 passagiers in een heteluchtballon opgestegen te s Gravezande om een ballonvaart over het. Ochtend ballonvaart 23-06-2010 Woensdag 23 juni hebben wij een ochtendballonvaart gepland vanuit Soest. Wilt u zich hierbij aansluiten en om 500: uur met de heteluchtballon de lucht in om de zonsopkomst aan de horizon vanaf grotere hoogte mee te maken dan hebben wij nog enkele plaatsen beschikbaar! Normaal betaalt u Lees verder. Dit weekend nog ballonvaren 05-06-2010 Wilt u dit weekend op zaterdag 5 en zondag 6 juni nog ballonvaren? Wij hebben nog verschillende ballonvaart lastminutes beschikbaar! Het is zelfs nog mogelijk om op zaterdag nog een privé ballon voor maximaal 9 personen te reserveren.
Ballonvaren Feel The Sky.
Vervoer na de ballonvaart terug naar het opstijgterrein, in onderling overleg. Feel THe Sky Ballonvaartbeleving: 139 per persoon, 99 kinderen tot 14 jaar. Feel The Sky Privé Ballonvaartbeleving. Enkel voor uw gezelschap zonder andere passagiers.: met 2 personen: 395 totaal u betaalt 117 voor de privé exclusiviteit t.o.v.
Ballonvaart voor 9 personen teambuilding luchtdoop incentives.
Info ballonvaart incentive. Prijs ballonvaart incentive. Ochtend ontbijt ballonvaart. Luchtdoop vanop evenement. Ballonvaart voor 10 personen. Ballonvaart in de Alpen. Westhoek ballonvaart WO1. Ballonvaart 20 personen. Ballonvaart 2 personen. Ballonvaart 3 personen. Ballonvaart 4 personen. Ballonvaart 5 personen. Ballonvaart 6 personen.
Ballonvaart Antwerpen ballonvaren Ballonvlucht.
Wij laten niets aan het toeval over en veiligheid is naast klanttevredenheid dan ook onze belangrijkste prioriteit. Kies je voor een ballonvaart boven Antwerpen, dan weet je dat je veilig bent en dat je vliegt in een zorgvuldige controleerde luchtballon met topmateriaal.
Flight Flight Tickets Ticket Storesquare. voor 4 personen Madou Ballonvaarten Storesquare.
Andere kortingen en acties zijn niet geldig of cummuleerbaar met een Flight Ticket. Bij het Flight Ticket zit een folder met belangrijke tekst en uitleg over de ballonvaart. Een Flight Ticket is één jaar geldig. Minimum 4 personen op 1 Flight Ticket.
Een ballonvaart voor 4 personen luchtdoop incentives.
Ballonvaart voor 10 personen. Westhoek ballonvaart WO1. Ballonvaart 20 personen. Ballonvaart 2 personen. Ballonvaart 3 personen. Ballonvaart 4 personen. Ballonvaart 5 personen. Ballonvaart 6 personen. Ballonvaart 7 personen. Ballonvaart 8 personen. Luchtballonvaart 9 personen. Ballonvaart 11 personen. ballonvaart 25 passagiers.
Ballonvaart Benedict.
Mee bewegen op het tempo van de wind en het avontuur begint. Wenst u alleen, met zijn tweetjes of met de ganse familie 4 of 6 personen een ballonvaart te maken of bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw ouders, klanten, een jarige, een bruidspaar, contacteer ons via de contactpagina.
De ballons waarmee we onze luchtballonvaarten maken.
Dit is onze kleinste luchtballon. Hij wordt gebruikt voor kleine groepen, zoals luchtballonvaarten voor gezinnen van 3 of 4 personen, of voor valentijnsballonvaarten of huwelijksaanzoeken de luchtballon wordt dan meestal afgehuurd exclusief voor de 2 passagiers. De mand van deze luchtballon bestaat uit 1 compartiment waarin alle passagiers samen met de ballonvaarder staan. Deze ballon werd vervaardigd in de fabriek in Duitsland en heeft een inhoud van 3000 kubieke meter. Luchtballon voor 5 personen piloot Schroeder 36/24 3600m. Deze luchtballon wordt meestal gebruikt voor groepen van 5 personen ballonvaart met het gezin, of het combineren van 2 groepjes van 2 en 3 personen.
Telenet Balloon Team Reserveer een vlucht met de Telenet luchtballon.
Ballonvaart per persoon tot 4 personen. Een ballonvaart met 5 personen. Een ballonvaart met 6 personen. Ik ben klant van Telenet. Ballonvaart per persoon tot 4 personen. Een ballonvaart met 5 personen. Een ballonvaart met 6 personen. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Up Ballooning ballonvaarten Vlaanderen, ballonvaarder in België.
We varen standaard met maximum 6 personen, om zo een optimaale ballonvaart te kunnen beleven in alle rust. Je kan dus gemakkelijk privé een ballon afhuren voor je gezin. Voor bedrijven en groter particuliere groepen die samen in een mand willen varen, vergroten we onze manden van 10 tot 12 passagiers. Voor groepen en ballonvaarten op maat komen we graag naar u toe. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, communie of huwelijk?

Contacteer ons