ballonvaart 4 personen

Op zoek naar ballonvaart 4 personen?

ballonvaart 9 personen Ballonvaartmaken.com.
Vind uw ultieme ballonvaart. ballonvaart 9 personen. ballonvaart 9 personen. U kunt met grotegroepen een ballonvaart maken, of individueel met een kleine groep. Wij bieden ballonvaarten aan voor 9 personen. Een ballonvaart is een unieke belevenis die u niet wilt missen.
Ballonvaarten Prive ballonvaart.
Hoe ziet mijn ballonvaart eruit? In volledige privacy genieten van een intieme ballonvaart met je eigen gezelschap? Kies zelf je opstijglocatie en creëer jullie unieke avontuur. Onze ballonnen zijn er in alle soorten in maten. Je kunt een privéballon huren van 2 tot 19 personen. We hebben met onze uitgebreide vloot altijd een passende luchtballon voor jouw gezelschap. Bij meer dan 19 personen varen we met meerdere luchtballonnen. Groepsballonvaart 19 personen. Voor startlocaties buiten de regio Amersfoort/Utrecht brengen wij extra reiskosten in rekening. Wij vinden het belangrijk om direct duidelijkheid te geven. De mogelijkheden voor de startlocatie en route zijn afhankelijk van de windrichting, vergunningen en de luchtvaartwetgeving. Binnen deze kaders zijn wij flexibel en creatief. We denken graag met je mee zodat we jouw wensen kunnen vervullen en jou een onvergetelijke ballonvaart kunnen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, we helpen je graag! Wil je exclusief genieten samen met jouw liefde, familie en/of vrienden?
PRIVE VOOR Bucketlist Ballonvaarten.
PRIVE VOOR 4. Een privé ballonvaart kan uiteraard ook voor grotere groepen. Hierna kan u privé ballonvaarten boeken van 5 tot en met personen. De ballonmand zal exclusief voor jullie gezelschap worden gereserveerd zonder medepassagiers. De startlocatie bepaal je zelf binnen Oost West-Vlaanderen indien het mogelijk is met de geldende wetgevingen.
Ballonvaart: een uniek cadeau.
Voor de liefde van mijn leven, een romantische verrassing voor twee! Bedankt voor wie je bent en alles wat je voor me doet. Vandaar dit cadeau, je verdient het. Wat geef je iemand die alles al heeft? Een onvergetelijke herinnering natuurlijk! Iedere minuut die je geniet, verlengt het leven met een uur. Ik hoop dat je lang geniet van dit cadeau! Een bijzonder cadeau voor een bijzonder persoon. Een spectaculaire belevenis, dat vonden we wel wat voor jou! De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken. Ga je mee? Af en toe een verwennerij maakt een mens blij! Veel plezier met deze cadeaubon! Collect moments, not things. Met dit cadeau gaat dat helemaal goed komen! Volgende stap Opslaan Vorige stap Terug naar personaliseren Terug naar cadeau. Vorige stap Terug naar personaliseren Volgende stap Opslaan Terug naar cadeau. Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven boven het verstilde landschap. 16900, per persoon. BESTEL DIT CADEAU. Bewaar deze cadeautip.: een unieke belevenis! Ontdek de wereld. vanuit een rieten mandje! Dit arrangement omvat. Ballonvaart van gemiddeld een uur.
Ballonvaart met Up Ballooning De Ultieme ballonvaart beleving in België.
U kan er ook voor kiezen om nu al tickets te kopen en plan op een later moment. 2: BALLONVAART PLANNEN. U heeft reeds tickets gekocht, of bent u in het bezit van een cadeaubon? Klik dan hier om uw ballonvaart in te plannen. Opgelet, indien u een vlucht wil reserveren, moet u eerst tickets gekocht hebben. Met de code op de tickets kan u vervolgens uw plaats reserveren. Klik hier om tickets te kopen indien u dat nog niet deed. Enkel Cadeaubon's' aangekocht na 25/06/2020 werken via dit systeem. Oudere ticket moet zich nog steed aanmelden via" cadeaubon verzilveren."
JPH Ballonvaarten voor particulieren en bedrijven.
Tijdens deze VIP-ballonvaart beleeft u uw intieme momenten zonder medepassagiers. voor 2 personen. voor 3 personen. voor 4 personen. voor 5 personen. voor 6 personen. voor 7 personen. voor 8 personen. voor 9 personen. voor 10 personen. Ballonvaren in de Alpen. Deze ballonvaarten bieden adembenemende vergezichten met een blauwe lucht, besneeuwde Alpen en scherpe schaduwen. Echt onvergetelijke plaatjes! De indeling van het aantal passagiers per luchtballon wordt uitdrukkelijk door JPH Ballonvaarten gedaan. Onze cadeaubonnen zijn voorzien van een speciale envelop en wij kunnen een cadeaubon elke waarde toekennen die u wenst, waarbij de minimale waarde voor de cadeaubon 25, euro bedraagt. bedrag naar keuze. Bovenstaande prijzen gelden per 1 april 2021 en bij bestelling in één keer. De prijzen zijn inclusief 9% BTW, verzekering tijdens de ballonvaart, champagnedoop na de landing, ballonvaart certificaat als leuke herinnering en vervoer terug naar de opstijglocatie.
Prijzen van een ballonvaart Bommel ballonvaarten.
De keuze van de vertrek locatie kan worden bepaald door de passagiers mits de omstandigheden het toelaten. 2 personen privé ballon 650. 3 personen privé ballon 700. 4 personen privé ballon 750. 5 personen privé ballon 850. In de prijs is het volgende inbegrepen.: uitleg en instructies vooraf. ballonvaart van ongeveer 1 uur. champagnedoop certificaat ter herinnering aan de vaart. Indien gewenst brengen wij u na afloop terug naar de opstijglocatie. Het is ook mogelijk om cadeaubonnen op te halen of toe te laten sturen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Ballonvaart ticket Benedict.
Vlotte levering aan huis binnen 2 à 3 werkdagen. Verzending in België 9. Kleuren in werkelijkheid kunnen afwijken van deze zichtbaar op het scherm. Kom contactloos afhalen in ons afhaalsas. Vermeld: afhaalsas bij opmerkingen. Log in voor uw beste prijs! Beleef een indrukwekkend avontuur en een unieke waardevolle belevenis in onze luchtballon. Geniet van het landschap en laat je voortbewegen op het tempo van de wind. Reserveer nu je plaats in de mand of geef een ballonvaart als origineel cadeau aan je echtgenoot, een bruidspaar, een pas afgestudeerde zoon of dochter, goede klanten., Geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Kinderen moeten boven de mand kunnen kijken 1m20, leeftijd speelt geen rol om deel te nemen aan dit avontuur. Plaats voor 4 in de special shape paintpot of 6 personen in de ballonmand.
Privé vaarten luchtballon info-ballonvaarten.be.
Vanaf 2 personen kan je reeds een ballon afhuren. Dit is de ideale gelegenheid voor een huwelijksaanzoek of als geschenk voor Valentijn, een huwelijk, enz. Vanaf 3 tot en met 10 personen dan kan je eveneens een ballon privé afhuren. Je kan dan een ballonvaart maken zonder andere passagiers en bovendien kan je een opstijgregio kiezen in heel Vlaanderen en Waals Brabant.
VIP ballonvaart 4 pers. Adventure Ballooning. Your cart.
VIP ballonvaart 4 pers. Verras je partner, familie of vrienden met een VIP-arrangement bij Adventure Ballooning. Wij verzorgen je ballonvaart tot in de puntjes en bezorgen jullie een onvergetelijk avontuur boven je eigen streek. Kies zelf je opstijglocatie. Verzekering per passagier Aviabel. Max 6 personen. 1 uur genieten. Wie zijn we. 0479 46 34 19. Groenstraat 2 bus 1L.

Contacteer ons