ballonvaart 4 personen

Meer resultaten voor ballonvaart 4 personen

ballonvaart prijs 2 personen
Dat zit u goed bij Madou in Eeklo. Bij ons is het hele gezin welkom tijdens deze unieke ervaring. Zelfs de allerkleinsten zullen verbluft zijn van het prachtige uitzicht dat u hoog vanuit de lucht heeft. U zult zich zeker niet vervelen, want u kan een spelletje Ik zie ik zie wat jij niet ziet spelen vanuit onze warmeluchtballon. Wie weet ziet u zelfs uw eigen huis vanuit onze ballon. Ook dat is een fantastisch gegeven voor uw kleine spruit. Waarom kiezen voor een ballonvaart met uw kinderen?
Ballooning Limburg Tarieven.
In onze prijzen zijn inbegrepen.: een ballonvaart van minimaal 1 uur. de traditionele ballondoop. een glaasje champagne, cava of frisdrank. en natuurlijk onze professionele ervaring en begeleiding. 159 / persoon Verzending via Prior Post inbegrepen. Enkel geldig na betaling. De boeking MOET gebeuren binnen de 2 jaar na uitschrijfdatum vermeld op de bon. Kinderen tot en met 12 jaar varen mee aan de prijs van 99 / persoon gelieve dit te vermelden bij bestelling. Ben je met een groep met meerdere personen die samen varen, zie dan hieronder bij passagiersvaarten. Lees meer
BALLONVAART O2Ballooning.
Wilt u een ballonvaart maken? Dan bent u bij O2Ballooning op het goede adres! Allereerst maakt u met ons een afspraak wanneer u wilt gaan varen. Vanaf 4 personen kan O2Ballooning bij u ter plaatse opstijgen. U dient dan zelf voor een goede opstijglocatie te zorgen. Een weiland van ca 50 bij 50 meter dat schoon is, is perfect. Het hele jaar door kan er gevaren worden, tenminste als de weergoden willen meewerken. Indien de vlucht om weersomstandigheden niet kan doorgaan dan wordt er gewoon een nieuwe afspraak gemaakt. Op de dag van de vaart wordt u in de vroege namiddag door ons opgebeld en verneemt u of het weer gunstig is of niet. Dan verneemt u de plaats en het uur van de afspraak. Op de afgesproken tijd verzamelen we op de afgesproken plaats. Na de kennismaking en de eerste instructies beginnen we met de opbouw van de ballon.
Boekingen Warmeluchtballon.
Bent U met een grote groep dan komen wij met verschillende ballons en zorgen wij voor voldoende passagiersplaatsen en alle toelatingen. Doordat we meerdere ballons hebben in verschillende maten kunnen we steeds zorgen voor een snelle service voor iedereen en bestaat meestal de mogelijkheid om ook op korte termijn een ballonvaart te organiseren. Ook kan u bij ons een ballonmand met piloot EXCLUSIEF voor uw groepje afhuren, een ballonvaart voor 2, voor 3,4,5,6,7,8,9,10,11, passagiers is dus mogelijk!
Luchtballonnen in Eindhoven: Fantastische aanbiedingen tot 70% op luchtballonnen in Eindhoven GROUPON.nl. icon-trending icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-half icon. icon-trending icon. icon-full icon. icon-full ico
Wanneer u zich ook meteen inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoeft u nooit meer een actie van ons te missen. Er op uit in Eindhoven. Er op uit in Utrecht. Helicoptervlucht in Eindhoven. Helicoptervlucht in Utrecht. Musea en galerieën in Eindhoven.
Ballonvaart Zwolle Ballonteam Wessel.
Waar moet u op letten bij het boeken van een ballonvaart? U kunt kiezen voor een privévaart of een groepsvaart bij een ballonvaart regio Zwolle. Een privévaart is mogelijk vanaf twee personen en vaak wordt dan ook een eigen opstartlocatie bepaald.
Ballonvaart 4 personen zuid limburg Luchtballon Eindhoven 040 36 90 537.
Ballonvaart 2 personen zuid limburg. Ballonvaart 3 personen zuid limburg. Ballonvaart 4 personen zuid limburg. Ballonvaart 5 personen zuid limburg. Ballonvaart 6 personen zuid limburg. Ballonvaart 7 personen zuid limburg. Ballonvaart 8 personen zuid limburg. Ballonvaart 9 personen zuid limburg.
Ballonvaren in uw eigen omgeving? De Peel Ballonvaarten.
Het avontuur kan beginnen.Familie, vrienden en belangstellenden staan ons uit te zwaaien en terwijl de ballon opstijgt wordt de wereld kleiner en geniet u van het uitzicht. De stilte wordt af en toe onderbroken door het geluid van de branders. Het landschap schuift onder ons door, de zon zakt achter de kim en de piloot gaat op zoek naar een geschikte landingsplek. Omdat de ballon gestuurd wordt door de wind, is de plek niet van te voren bekend, ook dat maakt deel uit van het avontuur! Traditiegetrouw wordt u na het inpakken van de ballon, onder het genot van een champagnetoost, in de adelstand verheven. Tot slot ontvangt u een persoonlijk certificaat van uw ballonvaart. Vanaf 1 tot 5 personen. 175, Per persoon. Vanaf 5 personen. 165, Per persoon. Boek uw avondvaart. Boek uw arrangement. Ballonvaren met uw eigen gezelschap. Wilt u een privé ballonvaart met uw eigen gezelschap? Dat kan al vanaf 2 personen. Tijdens een privé vaart beleeft u uw intieme momenten zonder medepassagiers en is natuurlijk de ultieme beleving voor een huwelijksaanzoek, een familie of bedrijfsuitje voor meerdere personen.
Ballonvaren in Vlaanderen bij Ballonvaarten en luchtdopen Globos.
want in België zijn er verschillende gebieden waar we geen ballonvaarten mogen maken. De CTR van Brussel is bijvoorbeeld zo'n' gebied waar de burgerluchtvaart aktief is en waar wij dus niet mogen komen. Neem gerust even kontakt met ons op, als je wilt kijken of we in uw regio kunnen varen! Uw regio op de vliegkaart! Ik wil de ballonvaart graag aan iemand cadeau doen. Wij bezorgen u graag onze originele cadeaubon inclusief folder. Het wordt in elk geval een onvergetelijk geschenk. Bel ons best even op om concreet af te spreken. Met hoeveel personen moeten we minimaal zijn om te kunnen meevaren? U kan reeds boeken voor één persoon!
Ballonvaren boven Hageland Ballonvaart met Balloonflights. Balloonflights Ballonvaren boven het Hageland, Vlaams-Brabant, Limburg of de Kempen. th-list. close. angle-down. arrow-right-circle. icon-mail. arrow. icon-phone.
Ballonvaren boven het Hageland, Vlaams-Brabant, Limburg of de Kempen. Hoe boek ik een ballonvaart? Hoe verloopt een ballonvaart? Om hoe laat spreken we af? Wie zijn we. Eenvoudig boeking systeem. Eigen opgeleide piloten. Altijd vriendelijk en veilig. Manden met instapdeur. Balloonflights gebruikt een aantal vaste opstijglocaties die verspreid liggen over onze vliegregio. In functie van de windrichting wordt de opstijglocatie gekozen. Bij Balloonflights heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Gezellig met je gezin tijdens een privé ballonvaart of je kan kiezen voor een ballonvaart in groep. Balloonflights is de specialist voor een ballonvaart in het Hageland! We zijn een professioneel team dat al meer dan 20 jaar ballonvaarten uitvoert. Schenk een cadeaubon voor een ballonvaart en verras je vrienden of familie met een origineel cadeau! Je kan dit onvergetelijk geschenk geven voor elke gelegenheid. Je heeft een ballonvaart cadeau gekregen? Je wil zelf een ballonvaart boeken?
Magische ballonvaart in België voor 2 personen - Bongo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Cadeau voor collega. Verjaardagscadeau voor haar. Verjaardagscadeau voor hem. Verjaardagscadeau voor mama. Verjaardagscadeau voor papa. Minder dan € 50. Van € 50 tot € 100. Van € 100 tot € 200. Meer dan € 200. Overnachten in België. Gastronomie in België. Wellness in België. Actie in België. Help Business Solutions. GRATIS EN ONBEPERKT OMRUILEN. MEER DAN 10.000 BELEVENISSEN IN DE BENELUX. Magische ballonvaart in België voor 2 personen. Geldigheid: 39 maanden. 7 Locaties Bekijk op kaart. Magische ballonvaart in België voor 2 personen. Gebruiksvoorwaarden mobiele applicatie. IK HEB EEN BONGO.

Contacteer ons