ballonvaart aanbieding 2 personen

Resultaten voor ballonvaart aanbieding 2 personen

Ballonvaart aan de beste prijs-kwaliteit Dream Ballooning.
Om alles in goede banen te leiden, volg ik de nodige bijscholingen en ben ik een Europees geregistreerd en gecertificeerd piloot. We bieden vaarten aan voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Daarnaast zijn we ook premium dealer van Schroeder luchtballonen. Check zeker eens onderstaande video en droom al even weg! Bekijk op Youtube. Luc Versporten Dream Ballooning. 10 euro korting per persoon bij boeking met 5 of 10 passagiers voor een ballonvaart in Laarne tijdens de weekdagen! Ballonvaart in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen aan de beste prijs-kwaliteit! Geef een ballonvaart cadeau! Moederdag en vaderdag. Ballon voor 2. Een cadeaubon is 1 jaar geldig! Vervang een passagier die afzegt of vaar mee met een vlucht die niet volgeboekt is. Minimum 1 uur vlucht. Boek uw ballonvaart en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats vrij is. Sport en Culturepass van Sodexo en Ticket Compliments. Wij aanvaarden ook bovenstaande betaalmiddelen. Ik had graag een ballonvaart geboekt. Ik wil een cadeaubon bestellen. Ik schrijf mij in voor de last minute ballonvaart.
Boekingen en Prijzen wat kost een ballonvlucht met dreamflights Ballonvaren met Dreamflights.
De kosten voor deze VIP behandeling hangen af van het aantal passagiers. Kijk voor meer informatie over ons VIP-arrangement op onze site. Dit arrangement is uitermate geschikt voor een huwelijksaanzoek, andere bijzondere gelegenheid of om net wat extra van je droomvlucht te genieten! VIP ballonvaart vanuit Joure met de Jongens van Joure menu voor 2 personen 68500, all-in.
Shedeals Onvergetelijke luchtballonvaart voor 2 personen.
Je betaalt slechts 210 i.p.v. 300 voor een ballonvaart voor 2 personen. Meer info over Info-Ballonvaarten. Reeds van bij aankomst op het landingsterrein worden jullie met open armen ontvangen door het ballonteam en onthullen we je de geheimen van de ballonwereld.
Kortingsbonnen voor Luchtballon. Bespaar tot 70% op Luchtballon met de kortingsbonnen van Groupon.be.
Ontdek het landschap vanuit de hemel dankzij een originele tocht; verschillende vertreklocaties. Court-Saint-Étienne 28.4 km. 16000, from 11400., Ballonvaart van 60 minuten voor 1 of 2 personen vanaf 114 bij Pearl Balloon. Geniet van een adembenemend uitzicht tijdens een ballonvaart van ongeveer één uur en toost na afloop met een glaasje champagne. Court-Saint-Étienne 28.4 km. 16000, from 11400., 1 uur ballonvaart voor 1 of 2 personen vanaf 114 met Pearl Balloon. Ontdek het landschap vanuit de hemel dankzij een originele tocht; verschillende vertreklocaties. Court-Saint-Étienne 28.4 km. 16000, from 11400., Er op uit. Musea en galerijen. In de buurt zoeken. Plezier vrije tijd. Over Groupon Jobs Pers.
Ballonvaart Limburg Ballonvaarten boven je eigen streek.
Ontdek de Hoofdstad van Limburg met een Skaai ballonvaart. Cadeaubon voor 2 personen. per kind 12j. Alles is veel leuker met 2! Het perfecte cadeau voor een leuk koppel of om zelf van te genieten samen met je partner. Aarschot, boek je ballonvaart dichtbij huis! per kind 12j. Dagelijkse ballonvluchten vanaf 1 van onze vaste vertrekplaatsen, gekozen in functie van de windrichting. Maasland een avontuurlijke ballonvaart. per kind 12j. Ontdek het Maasland met een Skaai ballonvaart. Westerlo, op Abdijentocht met de luchtballon! per kind 12j. Een prachtig natuurgebied dat gekenmerkt wordt door de prachtige Abdijen van Averbode en Tongerlo dat zich uitstrekt over Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.
SKY Ballonvaarten goedkope ballonvaart, ballonvaart goedkoop.
Ons advies als je een bedrijf voor een ballonvaart zoekt is dat je nooit alleen voor een goedkope ballonvaart gaat. Onderzoek goed wat je bij de verschillende ballonvaart aanbieders krijgt. Ballonvaren is niet iets wat je iedere dag doet; je ballonvaart moet veilig, goed en compleet zijn. Denk dus niet dat je ballonvaart goedkoop moet zijn.
Ballonvaart Sensatie Actie Cadeaubonnen. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Aanbevolen voor jou. 1 activiteit voor 1 of meer personen. 770 activiteiten: ballonvaart, helikoptervlucht, circuit race, sky dive en meer. 1 activiteit voor 1 of meer personen. Kom meer te weten. 1 helikoptervlucht voor 1 persoon. 1 helikoptervlucht voor 1 persoon.
Ballonvaart met hapje en champagne Outspot.
Aanbieding zie opties. Standaard ballonvaart: Bij een standaard ballonvaart vaar je mee in één van de ballonnen. De maximale capaciteit per ballon is 10 passagiers maar er kan reeds geboekt worden vanaf 1 persoon. In dat geval zal je meevaren met andere passagiers. Let op: de standaard ballonaart is slechts mogelijk vanaf 2 vertrekzone's' Waasmunster Wachtebeke Stekene of Denderleeuw Zottegem. Trommel dus snel een paar extra vrienden of familieleden op en kies voor je eigen privé ballonvaart met meerdere opstijglocaties zie onder. Privé ballonvaart: Dit is een ballonvaart zonder andere passagiers waarbij je kan kiezen uit 6 mogelijke opstijglocaties zie hieronder. Ook qua datum kies je volledig zelf gezien je geen rekening moet houden met andere passagiers. 1 Standaard Ballonvaart 1 persoon. Zone Waasmunster Wachtebeke Stekene. Zone Denderleeuw Zottegem. 2 Privé Ballonvaart vanaf 2 personen.
Prijs van een luchtballonvaart ballonvaart kostprijs.
Hieronder kan u de prijs voor een ballonvaart in West-Vlaanderen terugvinden, voor boekingen met meerdere personen. Het is zelfs mogelijk om exclusief enkel met 2 personen in een luchtballon plaats te nemen bijvoorbeeld voor een huwelijksaanzoek, Valentijn. 1, 2, 3 of 4 passagiers. Bij een volle" ballonmand komen wij indien gewenst op uw locatie opstijgen en krijgt u een ballon enkel en alleen voor uw groepje. Kinderen kunnen meevliegen vanaf de leeftijd van ongeveer 7 jaar jongere kinderen kan de verzekering niet accepteren; jongere kinderen kunnen bovendien niet over de mand kijken. De bovengenoemde prijzen zijn alles" inclusief: BTW, verzekeringen, verplaatsingskosten, champagne, vluchtattest, zeg maar alles.
Ballonvaart aanbieding Ad Ballon.
Dan bieden wij deze tickets aan met een mooie korting voor de snelle beslissers! Deze ballonvaart aanbieding is vaak maar voor een korte periode geldig en de last minute tickets zijn erg populair. Benieuwd naar ons last minute ballonvaarten aanbod?

Contacteer ons