ballonvaart aanbieding 2 personen

Resultaten voor ballonvaart aanbieding 2 personen

ballonvaart aanbieding 2 personen
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Help en info. Google Play badge App Store badge. 2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Ballonvaart Aan De Beste Prijs-kwaliteit Dream Ballooning.
Ballonvaart aan de beste prijs-kwaliteit in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen! Geef een ballonvaart cadeau! Moederdag en vaderdag. Ballon voor 2. Een cadeaubon is 1 jaar geldig! Vervang een passagier die afzegt of vaar mee met een vlucht die niet volgeboekt is. Minimum 1 uur vlucht. Boek uw ballonvaart en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats vrij is. Sport en Culturepass van Sodexo en Ticket Compliments. Wij aanvaarden ook bovenstaande betaalmiddelen. Ik had graag een ballonvaart geboekt. Ik wil een cadeaubon bestellen. Ik schrijf mij in voor de last minute ballonvaart.
Boekingen en Prijzen wat kost een ballonvlucht met dreamflights Ballonvaren met Dreamflights.
De kosten voor deze VIP behandeling hangen af van het aantal passagiers. Kijk voor meer informatie over ons VIP-arrangement op onze site. Dit arrangement is uitermate geschikt voor een huwelijksaanzoek, andere bijzondere gelegenheid of om net wat extra van je droomvlucht te genieten! VIP ballonvaart vanuit Joure met de Jongens van Joure menu voor 2 personen 68500, all-in.
Shedeals Onvergetelijke luchtballonvaart voor 2 personen.
Grijp dan nu jullie kans! Dankzij Shedeals genieten jullie met zn tweetjes van een luchtballonvaart met Info-Ballonvaarten. Het is tevens het ideale geschenk voor de eindejaarsfeesten! Wat houdt deze aanbieding in? Je betaalt slechts 210 i.p.v. 300 voor een ballonvaart voor 2 personen.
Kortingsbonnen voor Luchtballon. Bespaar tot 70% op Luchtballon met de kortingsbonnen van Groupon.be.
Download de Groupon mobiele app Haal nieuwe klanten binnen en laat je zaak groeien. Onverslaanbare deals voor avonturen in de buurt. Groupon is een makkelijke manier om enorme kortingen te krijgen bij het ontdekken van leuke activiteiten in jouw stad.
Ballonvaart Limburg Ballonvaarten boven je eigen streek.
Ontdek de Hoofdstad van Limburg met een Skaai ballonvaart. Cadeaubon voor 2 personen. per kind 12j. Alles is veel leuker met 2! Het perfecte cadeau voor een leuk koppel of om zelf van te genieten samen met je partner. Aarschot, boek je ballonvaart dichtbij huis! per kind 12j. Dagelijkse ballonvluchten vanaf 1 van onze vaste vertrekplaatsen, gekozen in functie van de windrichting. Maasland een avontuurlijke ballonvaart. per kind 12j. Ontdek het Maasland met een Skaai ballonvaart. Westerlo, op Abdijentocht met de luchtballon! per kind 12j. Een prachtig natuurgebied dat gekenmerkt wordt door de prachtige Abdijen van Averbode en Tongerlo dat zich uitstrekt over Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.
SKY Ballonvaarten goedkope ballonvaart, ballonvaart goedkoop.
Ook kun je bij een privé-ballon zelf de opstijg locatie bepalen en zul je dit bijzondere ballonavontuur alleen met je eigen groep beleven. Om een lang verhaal kort te maken. Liever een goede ballonvaart voor een eerlijke prijs dan de meest goedkope ballonvaart, waar je later spijt van zou kunnen krijgen. Wij doen dit al lang met veel plezier en willen het beste voor jou. We hebben de vreemdste en zeer negatieve verhalen gehoord van consumenten over andere aanbieders die soms een te goedkope ballonvaart aanbieden dan wel beloftes maken die ze helemaal niet waar kunnen maken. Voorbeelden hiervan zijn ballonvaarten vanuit Amsterdam of een andere locatie beloven en zonder enig overleg met jou als klant de opstijglocatie 60 kilometer verplaatsen. Vraag ook om de grootte van de ballon, want enkele bedrijven varen met ballonnen van 24 t/m 32 passagiers, wat je misschien erg massaal vindt. Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Stel een vraag. Ballonvaart Personeelsvereniging FUN4U Vodafone. Naamsverandering Sky Ballonvaarten. 5032 VD Tilburg. Volg ons op. Ballonvaart 2 personen.
Ballonvaart Sensatie Actie Cadeaubonnen. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Aanbevolen voor jou. 1 activiteit voor 1 of meer personen. 770 activiteiten: ballonvaart, helikoptervlucht, circuit race, sky dive en meer. 1 activiteit voor 1 of meer personen. Kom meer te weten. 1 helikoptervlucht voor 1 persoon. 1 helikoptervlucht voor 1 persoon.
Ballonvaart met hapje en champagne Outspot.
Aanbieding zie opties. Standaard ballonvaart: Bij een standaard ballonvaart vaar je mee in één van de ballonnen. De maximale capaciteit per ballon is 10 passagiers maar er kan reeds geboekt worden vanaf 1 persoon. In dat geval zal je meevaren met andere passagiers. Let op: de standaard ballonaart is slechts mogelijk vanaf 2 vertrekzone's' Waasmunster Wachtebeke Stekene of Denderleeuw Zottegem. Trommel dus snel een paar extra vrienden of familieleden op en kies voor je eigen privé ballonvaart met meerdere opstijglocaties zie onder. Privé ballonvaart: Dit is een ballonvaart zonder andere passagiers waarbij je kan kiezen uit 6 mogelijke opstijglocaties zie hieronder. Ook qua datum kies je volledig zelf gezien je geen rekening moet houden met andere passagiers. 1 Standaard Ballonvaart 1 persoon. Zone Waasmunster Wachtebeke Stekene. Zone Denderleeuw Zottegem. 2 Privé Ballonvaart vanaf 2 personen.
Prijs van een luchtballonvaart ballonvaart kostprijs.
Hieronder kan u de prijs voor een ballonvaart in West-Vlaanderen terugvinden, voor boekingen met meerdere personen. Het is zelfs mogelijk om exclusief enkel met 2 personen in een luchtballon plaats te nemen bijvoorbeeld voor een huwelijksaanzoek, Valentijn. 1, 2, 3 of 4 passagiers.

Contacteer ons