ballonvaart myanmar

Resultaten voor ballonvaart myanmar

Webshop extra programma.
Ballonvaart 1 persoon. Ballonvaart 1 persoon. Ballonvaart, op verschillende locaties mogelijk in Nederland. Duur ca 3 uur waarvan 15, uur vlucht. Log hier in om te bestellen. Helicopter flight 30 min. Bekijk het product. Balloon flight 2 persons. Bekijk het product.
Madou Ballonvaarten Meer dan 41 jaar ervaring in de ballonvaart.
Wij beschikken over een vloot van meer dan 10 warme luchtballonnen. Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800. Kies voor comfort, kies voor veiligheid want bij Madou zit je goed! Een prachtig origineel geschenk. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Of wilt u iemand een luchtdoop als geschenk aanbieden? Of bent u misschien op zoek naar het ideale verjaardagsgeschenk? Wel dan zit je hier goed bij Madou! U kan bij ons een cadeaubon verkrijgen voor 1 of meerdere personen. De geschenkbon blijft 1 jaar geldig Meevaren met een warme luchtballon is een unieke ervaring. U kan dit doen door contact op te nemen met het nummer: 0478/700.800 Wist u trouwens dat hoogtevrees niet eens bestaat in een luchtballon? Neem vrijblijvend contact op. Een ballonvaart, het ideale geschenk!
Nederlandstalig begeleide rondreis in Myanmar Selectair El Mundo Travel.
De eerste 5 boekingen voor deze reis ontvangen voor één persoon gratis ballonvaart in BAGAN. De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat. ook interessant voor jou. Myanmar: ontdek het vergeten paradijs.
Bagan Reistips en Reisinformatie GlobeHopper.:
Hoe kies je de beste reisorganisatie voor je vakantie? Tempelstad Bagan is één van de bekendste attracties in Myanmar en een absolute bucklist-ervaring. Meer dan 2000 eeuwenoude tempels en ruïnes liggen hier verspreid in een gigantisch archeologisch gebied. Een sprookjesachtig tafereel dat je helemaal zelf of met een gids kunt verkennen, per fiets of elektrische scooter. Ga op ontdekkingsreis en bekijk de mooiste en meest mysterieuze tempels, pagodes en kloosters. Allemaal gebouwd tussen de 11e en de 13e eeuw, toen waren het ruim 10.000 tempels, door vorsten die heersten over het toenmalige Pagan koninkrijk. Ballonvaart over Bagan.
Myanmar Highlights Joker. Joker. Zoek reizen. Info. Joker verlegt je grenzen. Site by wieni.
De hoogtepunten van deze reis. Uitgebreid bezoek aan Yangon, de grootste stad van Myanmar. De hoogtepunten van Myanmar met onder andere Inle Lake, Mandalay en Bagan. Unieke ervaringen zoals een treinrit van Kalaw naar Aung Ban en een once in a life time ballonvaart over Bagan.
IkReis Ballonvaart in Cappadocië.
Bekijk de ballonvaart. Wil je zelf ook een beetje een ballonvaart in Cappadocië ervaren? Met dit 360-gradenfilmpje krijg je een beetje een idee. Heb jij wel eens een ballonvaart gemaakt? Wandelen in Cappadocië. Lees meer over Turkije. Ballonvaart in Myanmar.
15x wat te doen in Myanmar Vive Le Voyage Vive Le Voyage.
Met een luchtballon over het tempelcomplex van Bagan vliegen is een magische en onvergetelijke ervaring! De zonsopkomst via een ballonvaart meemaken is één uur lang genieten van één van de mooiste uitzichten ter wereld. Bagan is een gebied in Myanmar van 42 km vol met tempels.
Must do: maak een spectaculaire ballonvaart in Laos Backpackinspiratie.
Veel mensen denken dat je in Myanmar moet zijn voor een mooie luchtballonvaart in Azië. De bekende ballonvaart in Bagan is inderdaad heel indrukwekkend maar helaas ook erg duur. Een geweldig, goedkoper alternatief is om te kiezen voor een ballonvaart in Laos.
Vakantie Myanmar Riksja Travel.
Onze favoriete plekken. Ballonvaart over Bagan. Bagan is een grootse archeologische zone vol tempels en kloosters van meer dan 40 km en je kunt hier meer dan vierduizend tempels bezoeken! Deze oude, religieuze gebouwen stammen uit de tijd dat Bagan de hoofdstad was van Myanmar, tussen de elfde en dertiende eeuw.
De 4 mooiste plekken ter wereld voor een ballonvaart.
Je moet er wel heel vroeg je bed voor uit, want een ballonvaart bij zonsopkomst is het allermooist! Cappadocië in Turkije is de meest legendarische plek ter wereld voor een ballonvaart. Bagan is een van de plekken in Myanmar waar je een keer geweest moet zijn.

Contacteer ons