vip ballonvaart 2 personen

Resultaten voor vip ballonvaart 2 personen

VIP Ballonvaart voor 2 of 3 personen Mijnballonvaart.be.
VIP Ballonvaart voor 2 of 3 personen. Ervaar het ballonvaren op een nog exclusiever niveau! Met ons VIP-arrangement kunt u ballonvaren in een luchtballon met een select gezelschap van slechts twee of drie personen. Tijdens deze ballonvaart beleeft u uw intieme momenten zonder medepassagiers.
Prive-Ballonvaart voor 2 personen bij Ballonvaarten Tim en Tineke.
Schenk eens een cadeaubon! Prive-Ballonvaart voor 2 personen. Vaar exclusief mee met onze luchtballon zonder medepassagiers! Ooit al iets romantisch en mooi's' willen beleven met je partner? Boek dan een prive-ballonvaart voor 2 personen. Geniet samen van deze unieke Vip ballonvaart voor 2 personen, zonder dat er iemand jullie stoort. Een echte aanrader voor koppels die een romantische tijd en avontuur willen beleven op hoog niveau! Deze ballonvaart-formule is ideaal voor.: een romantisch uitje. een speciale gelegenheid., enkel en alleen met z'n' tweetjes. Wat mag u verwachten van een prive-ballonvaart voor 2 personen.: Vriendelijk onthaal door ons enthousiast team op het opstijgterrein. Uitgebreide briefing over de ballonvaart, veiligheidsinstructiesmeteo, en de voorspelde vaarrichting.
VIP Ballonvaart in een prive luchtballon.
Samen in een heteluchtballon zonder medepassagiers met 2 of 3 personen wie wil dat nou niet! Bij een VIP Ballonvaart krijgt u champagne mee aan boord in de luchtballon, er worden foto's' gemaakt van u en die krijgt u later digitaal toegestuurd en u krijgt een officieel certificaat als aandenken.
Madou Ballonvaarten Meer dan 35 jaar ervaring in de ballonvaart.
Klik hier om onze prijzen te raadplegen. Wij beschikken over een vloot van meer dan 10 warme luchtballonnen. Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800. Kies voor comfort, kies voor veiligheid want bij Madou zit je goed! Een prachtig origineel geschenk. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Of wilt u iemand een luchtdoop als geschenk aanbieden? Of bent u misschien op zoek naar het ideale verjaardagsgeschenk? Wel dan zit je hier goed bij Madou! U kan bij ons een cadeaubon verkrijgen voor 1 of meerdere personen. De geschenkbon blijft 1 jaar geldig Meevaren met een warme luchtballon is een unieke ervaring. U kan dit doen door contact op te nemen met het nummer: 0478/700.800 Wist u trouwens dat hoogtevrees niet eens bestaat in een luchtballon? Neem vrijblijvend contact op. Een ballonvaart, het ideale geschenk!
Ballonvaart Wachtebeke Alle ballonvaart bedrijven in de plaats Wachtebeke.
Ervaar een ballonvaart met z'n' tweetjes zonder andere medepassagiers! U wordt als ware als VIP behandelt door ons team! Bel of mail voor vrijblijvende info.: Of bezoek onze website.: Onze vaste opstijglocaties zijn.: Hamme, Destelbergen, Overmere, Lochristi, Sint-Niklaas. Maar wij maken ook Ballonvaarten in.: prive-ballonvaart voor 2 personen, Ballonvaarten in eigen streek., Ballonvaart 2 personen, Ballonvaart 5 Personen, Ballonvaarten Waasland, Ballonvaarten Gent.
VIP-Ballonvaart.
Vip arrangement voor 2 personen. Vip arrangement voor 3 personen. Prive Ballonvaart voor 4 personen. Prive Ballonvaart voor 5 personen. Prive Ballonvaart voor 6 personen. Prive Ballonvaart voor 7 personen. Prive Ballonvaart voor 8 personen. Prive Ballonvaart voor 9 personen.
VIP-Arrangement.
Smurf ballon: 2 personen. Garfield ballon: 8 personen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neemt u dan vooral contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over mogelijkheden en prijzen. Love is in the air! Vraag je vriend of vriendin op een originele manier ten huwelijk, of vier jouw huwelijksjubileum in de lucht! We zullen er een romantische vaart van maken. Nogmaals dank aan u en uw team voor de ballonvaart.
Romantische ballonvaart bij zonsopkomst!
Sluit deze prachtige ervaring af met de traditionele champagnedoop en een heerlijk ontbijt. Op 600 meter hoogte genieten van de opkomende zon en aansluitend een heerlijk ontbijt. Prijs: 23000, voor 2 personen. BESTEL DIT CADEAU. Love is in the air. met een romantische ballonvaart! Romantische ballonvaart bij zonsopkomst!
VIP VIP Ballonvaarten ticket Storesquare. voor 2 personen zone tussen De Kust tot aan Antwerpen Brussel en Ath Madou Ballonvaarten Storesquare.
Aantal 2 personen. Code VIP ticket voor 2 personen. Bezorgen en voorwaarden. Verwachte leveringstermijn: 2 tot 3 dagen. Een VIP ballonvaart met Madou.: Briefing passagiers en volgers. Een mooi petje met het logo van Madou ballonvaarten. Privé vaart de piloot in de mand.
Wat kost een luchtballonvaart Kostprijs van een ballonvaart.
VIP vaart 699 voor 2 personen. VIP vaart 799 voor 3 personen. VIP vaart 899 voor 4 personen. Bij deze formule zit je alleen in de ballonmand, kies je zelf de opstijglocatie en is de afwerking luxueuzer! De gouden V.I.P. tickets zitten in een speciale verpakking en kunnen naar u opgestuurd worden met de post of afgehaald worden bij Madou ballonvaarten! Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! FLIGHT-TICKET AAN 440 Voor 4 personen. MINIMUM 4 VOLWASSEN PERSONEN OP 1 FLIGHT TICKET!

Contacteer ons