vip ballonvaart 2 personen

Zoeken naar vip ballonvaart 2 personen

Privé ballonvaart, exclusief in een mand Warmeluchtballon.be.
VIP EXCLUSIEVE MAND boekingen en kortingen.: Gezien wij een der weinige ballonvaartbedrijven zijn die verschillende luchtballons hebben in diverse groottes krijgen we regelmatig de vraag van groepjes mensen die onder familie of vrienden in een ballonmand exclusief voor hun groepje willen meevaren. Wij alleen bieden deze unieke service! Het is bij ons mogelijk om direct een warmeluchtballon voor 2, 3, 4, 6 passagiers of meer te huren! Een ballonvaart voor 2 of voor 50.
Warmeluchtballon prijzen en tarieven.
VIP EXCLUSIEVE MAND boekingen en kortingen. Gezien wij een der weinige ballonvaartbedrijven zijn die verschillende luchtballons hebben in diverse groottes krijgen we regelmatig de vraag van groepjes mensen die onder familie of vrienden in een ballonmand exclusief voor hun groepje willen meevaren. Wij alleen bieden deze unieke service! Het is bij ons mogelijk om direct een ballon voor 2, 3, 6 of meer te huren! Een ballonvaart voor 2 of voor 50. alleen bij ballonvaarten Ciers is deze service mogelijk! Bovendien komen wij dan opstijgen WAAR U WILT! De voorwaarden hiervoor staan onder de kolom met de prijzen en wij garanderen dat wij onze afspraken nakomen! Ballonmand voor 23, of 4 passagiers piloot.
Exclusieve Luxueuze Ballonvaart Met 2 Dream Ballooning.
Genieten tijdens én na de ballonvlucht. Ticket voor een pure VIP ervaring. Unieke ervaring met zn twee. Opstijgen: langs as Brugge Gent Brussel. Contacteer ons voor een andere locatie. Prijs op aanvraag. Deze ballonvaart met jullie 2 wordt een herinnering om lang te koesteren. 32 0 475 63 22 02. Datum wordt vastgelegd in overleg. U weet steeds vooraf wanneer u zal ballonvaren. Uitstel is géén afstel. Bij slecht weer, meteen een nieuwe afspraak. Keer terug per 44. U wordt teruggebracht naar de opstijglocatie. Met bijna 30 jaar ervaring en 2000 ballonvaarten op ons actief, bent u bij Dream Ballooning in goede handen om deze exclusieve luxueuze ballonvaart met 2 in goede banen te leiden. Zowel voor, tijdens als na de vlucht wordt u in de watten gelegd. We zijn er dan ook van overtuigd dat uw ballonvaart met 2 voor altijd een mooie herinnering zal blijven. Neem zeker een kijkje bij de sfeerbeelden om een voorproefje te krijgen van wat u kan verwachten! Exclusieve luxueuze ballonvaart met 2. De ideale formule voor. Een romantische avond met zn 2.
Ballonvaart Oost-Vlaanderen Alle ballonvaart bedrijven in de provincie Oost-Vlaanderen.
U bent nu hier: Home Oost-Vlaanderen. Hieronder vindt u een overzicht van alle ballonvaart bedrijven in Oost-Vlaanderen. Voor een overzicht van ballonvaart bedrijven per plaats in de provincie Oost-Vlaanderen, ga naar ballonvaarten Oost-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met ballonvaart bedrijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere ballonvaart bedrijven tegelijk. Ballonvaart-vinden.be kan je in contact brengen met een ballonvaart bedrijf uit Oost-Vlaanderen of uit andere provincies zoals ballonvaart Namen en ballonvaart Vlaams-Brabant.
Aanbod.
Vroege vogels kunnen bij opkomende zon een ballonvaart maken. Per vlucht nemen we afhankelijk van de grootte van de ballon niet meer dan 2 tot 20 passagiers mee. Rust en ontspanning zijn dan optimaal en bovendien krijgt iedere passagier onze volle aandacht. Voor meer dan 20 passagiers zetten wij twee of meer ballonnen in, zodat rust en ontspanning aan boord optimaal blijven. Wilt u boeken, meer weten of een ballonvertrek van dichterbij meemaken? Neem dan gerust contact op met ons. Bij Step In Ballooning is het ook mogelijk om met een select gezelschap een ballonvaart te maken met het VIP ballonvaart arrangement.
Vip-Exclusief Bon 2 personen Nationale Ballonvaart Bon.
Vip-Exclusief Bon 2 personen aantal. Een exclusieve ballonvaart voor twee personen bij een van de aangesloten ballonvaartondernemingen en ballonvaarders. U bent exclusief met zn tweetjes aan boord, plus de ballonvaarder natuurlijk. Ideaal bij verloving, huwelijksaanzoek, promotie, jubileum en bijzondere gelegenheden.
Prijzen Flash Ballonvaarten Eindhoven.
Een VIP-ballonvaart in een eigen ballonmandje met 2, 3 of 4 passagiers vanuit Eindhoven en directe omgeving kost bij ons 690., Een vijfde passagier bijboeken kan voor 145, extra. Een VIP-vaart met uw eigen gezelschap tot 4 personen vanaf een eigen locatie in Brabant kost bij ons 740, Ook hier kan natuurlijk een vijfde passagier bijgeboekt worden voor 145, extra. Maar natuurlijk kunt u ook met één of meer passagiers instappen bij één van onze ballonvaarten. De kosten voor een ballonvaart zijn dan 195, per passagier. De opstapplaats voor een losse" passagiers is altijd Eindhoven. Ook is het mogelijk een cadeaubon te kopen voor een deel van het bedrag. U kunt bij ons een annuleringverzekering afsluiten voor 800, per persoon. D eze is alleen bij de reservering af te sluiten niet achteraf. In een schema ziet dit er als volgt uit.: Uw reservering is geldig vanaf het moment dat het afgesproken bedrag van de aanbetaling, dan wel het volledige bedrag, is voldaan. Plaatsen waar wij regelmatig varen zijn: Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Oss, Tilburg en Waalre.
Ballooning Limburg Ons aanbod.
Vroege vogels kunnen bij opkomende zon een ballonvaart maken. Per vlucht nemen we afhankelijk van de grootte van de ballon niet meer dan 2 tot 10 passagiers mee. Rust en ontspanning zijn dan optimaal en bovendien krijgt iedere passagier onze volle aandacht. Voor meer dan 10 passagiers zetten wij twee of meer ballonnen in, zodat rust en ontspanning aan boord optimaal blijven. Wilt u boeken, meer weten of een ballonvertrek van dichterbij meemaken? Neem dan gerust contact op met ons. Bij Step In Ballooning is het ook mogelijk om met een select gezelschap een ballonvaart te maken met het VIP ballonvaart arrangement.
Cadeaubon VIP exclusieve ballonvaart voor 2 personen Ballonvaren Friesland.
Optie: DVD met fotos en videos van de ballonvaart. Exclusieve VIP ballonvaart op maandag 19 april 2021. 600 875 Buy now. Exclusieve VIP ballonvaart op donderdag 15 april 2021. 600 875 Buy now. Cadeaubon VIP exclusieve ballonvaart voor 3 personen.
Ballonvaren voor iedereen.
WAT KOST HET? Individuele ballonvaart met een meerpersoonsmand: 149 euro per persoon. VIP-vaart voor twee personen 699, per extra volwassen persoon 100. OP MAAT VAN JOUW WENSEN. Wil je dus met verschillende mensen vliegen of wil je een privévlucht organiseren, dan krijg je een voorstel op maat. Je kan via Wetravel2 ook cadeaubons kopen om een ballonvaart cadeau te doen aan vrienden of familie. We beschikken over verschillende types en groottes van manden. Een mand voor 18 personen heeft 2 deuren en 2 stoelen. Maak een hele namiddag of avond vrij. De ballon moet worden opgesteld, na de vlucht veilig weer opgeborgen en achteraf is er altijd een drink. Een echte belevenis waarvoor je ruim de tijd uittrekt. Zorg voor een eigen volgwagen om je weer op te pikken op de landingsplek. BOEK NU EEN VLUCHT. Onze partners Step In Balloons en Madou Ballonvaarten voeren vluchten uit boven grote delen van België. Een vaart boven je eigen gemeente of regio is daarom waarschijnlijk wel mogelijk.

Contacteer ons