vip ballonvaart 2 personen

Zoeken naar vip ballonvaart 2 personen

Bent u op zoek naar een origineel cadeau?
UNIEK: Ballonmanden mét instapdeur! Wij verzorgen ballonvaarten voor particulieren en bedrijven. Het kan gaan om een traditionele ballonvlucht, maar ook voor speciale gelegenheden kan u bij ons terecht en kan u kiezen voor bijvoorbeeld een VIP-ballonvaart. Ook groepen zijn welkom. tot 120 passagiers In dat geval worden meerdere luchtballonnen ingezet. Kortom alles is mogelijk. Om zich comfortabel toegang te verschaffen tot de ballonmand werden alle ballonmanden bij Madou Ballonvaarten uitgerust met een instapdeur. Ideaal voor mindervaliden. Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800. Varen in een warme luchtballon, een unieke ervaring! 41 jaar ervaring! Nu dé modernste ballonvloot in België! Madou Ballonvaarten is een vaste waarde in de ballonluchtvaart. Al meer dan 40 jaar is ballonvaren een ware passie voor de familie Madou.
luchtballonvaart: FILVA Ballonvaarten Antwerpen.
Welkom bij Filva Ballonvaarten uw specialist in het uitvoeren van Ballonvaarten voor particulieren en bedrijven. Onze vertrek plaatsen met een warme luchtballon zijn o.a.WaasmunsterSint-Niklaas, Tienen, Brasschaat, Antwerpen, Gent, Hamme, Wachtebeke, Landen, Ceroux-Mousty, Halle, Genk, Hasselt, Brugge, Eeklo, Leuven. Kortom in alle provincies hebben we enkele opstijgterreinen. Wanneer u een exclusieve vaart of een volle'mand' boekt kan u in overleg met ons de opstijglocatie bepalen. Bij Filva Ballonvaarten varen we met maximaal 10 passagiers in een mand, wij gebruiken hiervoor extra ruime manden zodat iedereen bij ons aan de rand kan staan. Wilt u echt alleen met z'n' 2-en ballonvaren dan hebben wij het speciale VIP Ballonvaart arrangement voor u, dit wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek, een zilveren of gouden huwelijk, of gewoon omdat de passagier graag met 2 personen wil ballonvaren.
JPH Ballonvaarten voor particulieren en bedrijven.
voor 9 personen. voor 10 personen. Ballonvaren in de Alpen. Deze ballonvaarten bieden adembenemende vergezichten met een blauwe lucht, besneeuwde Alpen en scherpe schaduwen. Echt onvergetelijke plaatjes! De indeling van het aantal passagiers per luchtballon wordt uitdrukkelijk door JPH Ballonvaarten gedaan. Onze cadeaubonnen zijn voorzien van een speciale envelop en wij kunnen een cadeaubon elke waarde toekennen die u wenst, waarbij de minimale waarde voor de cadeaubon 25, euro bedraagt. bedrag naar keuze. Bovenstaande prijzen gelden per 1 september 2021 en bij bestelling in één keer. De prijzen zijn inclusief 9% BTW, verzekering tijdens de ballonvaart, champagnedoop na de landing, ballonvaart certificaat als leuke herinnering en vervoer terug naar de opstijglocatie.
Exclusieve Luxueuze Ballonvaart Met 2 Dream Ballooning.
Exclusieve luxueuze ballonvaart met 2. Champagne en hapjes. Genieten tijdens én na de ballonvlucht. Ticket voor een pure VIP ervaring. Unieke ervaring met zn twee. Opstijgen: langs as Brugge Gent Brussel. Contacteer ons voor een andere locatie. Prijs op aanvraag. Deze ballonvaart met jullie 2 wordt een herinnering om lang te koesteren. 32 0 475 63 22 02. Datum wordt vastgelegd in overleg. U weet steeds vooraf wanneer u zal ballonvaren. Uitstel is géén afstel. Bij slecht weer, meteen een nieuwe afspraak. Keer terug per 44. U wordt teruggebracht naar de opstijglocatie. Met bijna 30 jaar ervaring en 2000 ballonvaarten op ons actief, bent u bij Dream Ballooning in goede handen om deze exclusieve luxueuze ballonvaart met 2 in goede banen te leiden. Zowel voor, tijdens als na de vlucht wordt u in de watten gelegd. We zijn er dan ook van overtuigd dat uw ballonvaart met 2 voor altijd een mooie herinnering zal blijven. Neem zeker een kijkje bij de sfeerbeelden om een voorproefje te krijgen van wat u kan verwachten! Exclusieve luxueuze ballonvaart met 2. De ideale formule voor. Een romantische avond met zn 2.
VIP Ballonvaart 3 personen bol.com.
Anderen bekeken ook. VIP Ballonvaart 2 personen. Verkoop door Eclipse Ballooning. VIP Ballonvaart 4 personen. Verkoop door Eclipse Ballooning. VIP Ballonvaart 5 personen. Verkoop door Eclipse Ballooning. VIP Ballonvaart 6 personen. Verkoop door Eclipse Ballooning. VIP Ballonvaart 7 personen. Verkoop door Eclipse Ballooning.
JR BALLOONING VIP ballonvaarten voor 2 tot 4 personen Amersfoort.
Maar natuurlijk zijn er veel meer gelegenheden waar het VIP luchtballon arrangement bij past. Uw eigen privé ballon 2 tot en met 4 personen, wie wil dat nou niet! Bij een VIP Ballonvaart nemen we champagne en wat tappas mee in de luchtballon.
Privé ballonvaart, exclusief in een mand Warmeluchtballon.be.
VIP EXCLUSIEVE MAND boekingen en kortingen.: Gezien wij een der weinige ballonvaartbedrijven zijn die verschillende luchtballons hebben in diverse groottes krijgen we regelmatig de vraag van groepjes mensen die onder familie of vrienden in een ballonmand exclusief voor hun groepje met hun bubbel' willen meevaren. Wij alleen bieden deze unieke service! Het is bij ons mogelijk om direct een warmeluchtballon voor 2, 3, 4, 6 passagiers of meer te huren! Een ballonvaart voor 2 of voor 50.
Boekingen en Prijzen wat kost een ballonvlucht met dreamflights Ballonvaren met Dreamflights.
Zie onze voorwaarden achterop de nota. Ballon&diner arrangement: voorafgaand aan je ballonvaart heerlijk dineren in een TOP restaurant. Kijk bij onze arrangementen voor meer informatie hierover.Kosten € 185,00, per persoon krijg je naast onze all-inclusive ballonvaart een heerlijk 3 gangen diner excl consumpties. Bij dit arrangement is het opstijgen vanaf onze vaste locaties. VIP ballonvaart: tijdens de vaart in je eigen privé ballon wordt je getrakteerd op champagne en heerlijke hapjes. De kosten voor deze VIP behandeling hangen af van het aantal passagiers. Kijk voor meer informatie over ons VIP-arrangement op onze site. Dit arrangement is uitermate geschikt voor een huwelijksaanzoek, andere bijzondere gelegenheid of om net wat extra van je droomvlucht te genieten! VIP ballonvaart vanuit Joure met de Jongens van Joure menu voor 2 personen € 685,00, all-in.
Ons aanbod Bucketlist Ballonvaarten.
PRIVE VOOR 2. PRIVE VOOR 3. PRIVE VOOR 4. Jij bent onze VIP! EXCLUSIEVE PRIVE BALLONVAARTEN. 99% van onze ballonvaarten worden georganiseerd in privé verband, de mand is exclusief voor jouw gezelschap gereserveerd. Met onze correcte prijs-kwaliteitsverhouding bezorgen we jouw een onvergetelijke all-inclusive ballonvaart ervaring.
VIP Ballonvaart op maat van onze klanten ballonvaarder die in eigen regio.
Meer info reserveren. Ballonvaart op maat. alle prijzen zijn inclusief btw. Up Ballooning verzorgt VIP ballonvaarten op maat van zijn klanten. Wil je ballonvaren in de eigen regio of wens je met een groepje te gaan ballonvaren zonder andere passagiers? Dan ben je op het juiste adres. Kwaliteitsvolle Vip ballonvaarten aan en zorgen voor een extra persoonlijke behandeling is ons streefdoel. Je kan bij Up Ballooning terecht voor vip ballonvaarten van 2 tot 10 passagiers.
ballonvaren.
Een grote brander zorgt ervoor dat tijdens de ballonvaart de lucht in de luchtballon warmer is dan de lucht buiten de luchtballon. Beleef een ballonvaart! Zo kun je uit de volgende provincies kiezen: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg.

Contacteer ons