ballonvaart 2 personen

Zoeken naar ballonvaart 2 personen

Telenet Balloon Team Reserveer een vlucht met de Telenet luchtballon.
Een ballonvaart met 5 personen. Een ballonvaart met 6 personen. Ik ben klant van Telenet. Ballonvaart per persoon tot 4 personen. Een ballonvaart met 5 personen. Een ballonvaart met 6 personen. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Reserveer hier je plaats. In de prijzen is alles inbegrepen zoals beschreven in het aanbod. Je kan ook steeds voor al deze prijzen een Voucher bekomen.
Up Ballooning ballonvaarten Vlaanderen, ballonvaarder in België.
Wij maken van elke luchtballonvaart een droomvaart. Geniet van een adembenemend uitzicht over Belgische en Nederlandse natuurgebieden, Steden zoals Gent, Antwerpen en Brugge! Of bekijk uw eigen woonplaats vanuit een verrassend perspectief. Een ballonvaart is een beleving die u voor altijd bijblijft. Onze ballonvaarten zijn: veilig, vertrouwd, verzorgd, voordelig en verrassend. Wij laten u in alle rust, op een ontspannen en professionele manier ervaren dat ballonvaren een fantastische beleving is! Bij Up Ballooning verkiezen we voor kleinere ballonmanden met extra comfort en rust! We varen standaard ballonnen voor 2 tot 4 personen 4 tot 7 personen 6 tot 10 personen, om zo een optimale ballonvaart te kunnen beleven in alle rust.
Prijzen ballonvaart ballonvaren ballonvluct boeken. logo-black.
Wens je een ballonvaart te maken vanuit Oost-Vlaanderen, Limburg, West-Vlaanderen, het Brusselse of Wallonië neem dan even een kijkje op onze andere website: C-Air ballonvaarten kortom wij verzorgen al jouw vaarten in heel België. Op deze webpagina vind je al onze prijzen. Bekijk ook even of er geen last minute ballonvaart gepland staat waar je nog kan aansluiten. Indien je een VIP-ballonvaart voor 2 tot 3 personen wilt kan dit voor de prijs van 600.
Vluchtaanbod Ballonvaart met Step in Balloons.
Wil je nog graag bijkomende info over een Privé ballonvaart Contacteer ons dan gerust. Voor kleine en grote bedrijven is het dus mogelijk om een letterlijk hoogtepunt te beleven. U kunt een groepsballonvaart organiseren als personeelsuitje, maar natuurlijk ook voor uw zakelijke relaties. Wilt u met meerdere gasten ballonvaren dan organiseren wij voor u bedrijf een groepsballonvaart. De grootste ballon binnen ons bedrijf kan tot 18 personen vervoeren.
Een VIP ballonvaart is een exclusieve ballonvaart voor 2 personen.
Een VIP ballonvaart is een exclusieve ballonvaart voor 2 personen. Boek een ballonvaart met onze VIP ballon. De PH-WRS is geschikt voor 2 personen plus piloot. Wilt u uw partner verrassen op zijn verjaardag, hem of haar ten huwelijk vragen in een luchtballon, boek dan dit bijzondere en unieke VIP ballonvaart arrangement. Tijdens de ballonvaart nemen we champagne mee aan boord, zodat u bij het opkomen van de zon kunt genieten van deze bijzondere vaart. Heeft u speciale wensen voor uw ballonvaart laat het ons weten! VIP ballonvaart voor 2 boeken? Wilt u meer informatie over de ballonvaart voor 2 personenen of wilt u deze exclusieve VIP ballonvaart boeken? U kunt contact met ons op nemen via het contactformulier of een bestelling plaatsen in onze shop. Moederdag Aktie 2020 NU 35, korting op een Cadeaubon! Moeder blij maken met het mooiste CADEAU?
Ballonvaart Limburg Ballonvaarten boven je eigen streek.
Ontdek de Hoofdstad van Limburg met een Skaai ballonvaart. Cadeaubon voor 2 personen. per kind 12j. Alles is veel leuker met 2! Het perfecte cadeau voor een leuk koppel of om zelf van te genieten samen met je partner. Aarschot, boek je ballonvaart dichtbij huis!
Win een ballonvaart voor 2 personen Mamaplaats.
Log in Registreren Aanmelden. Win een ballonvaart voor 2 personen. Onvergetelijk: een romantische ballonvaart. Een droom van heel veel mensen: een ballonvaart maken. Niet alleen heel romantisch, maar vooral ook heel indrukwekkend en een ervaring om nooit meer te vergeten. Sky Ballonvaarten is gespecialiseerd in het verzorgen van ballonvaart-arrangementen voor bedrijven en consumenten. Jaarlijks brengen ze ruim 7.000 passagiers in hogere sferen. Door de persoonlijke en gezellige aanpak van Sky Ballonvaarten geniet je optimaal en voor de volle 100% van je ballonvaart. Wat kun je winnen?
Ballonvaren in een gezellige sfeer Ballonvaarten Tom Martens.
425 voor 2 personen. Gezellig met z'n' tweetjes, geen andere passagiers! Tijdens de vaart wordt een glaasje champagne aangeboden, én enkele hapjes. Vaart van 1 uur tot 1 uur 15 min. Na de vaart wordt nog een glaasje en een hapje aangeboden. Vertrek standaard op onze vaste opstijglocatie te Laarne. Op aanvraag andere locatie mogelijk! Profiteer van onze unieke eindejaarsactie! Bestel nu een cadeaubon en krijg 10 euro korting per persoon! Iets te vieren of wil je iemand verrassen met een onvergetelijke ervaring? Beide formules zijn ook als cadeaubon te verkrijgen! in de prijs is steeds de verzekering, BTW én afterballooning inbegrepen. een cadeaubon blijft 1 jaar geldig. eindejaarsactie geldig van 1/12/2020 tot en met 31/12/2020. eindejaarsactie is enkel van toepassing op standaard vaarten. Onze vaste opstijgplaats bevindt zich in Laarne. De meeste ballonvaarten vinden plaats in Oost-Vlaanderen, namelijk in de regio s Overmere, Wetteren, Zottegem, Vlaamse Ardennen en Gent. Andere regios zijn uiteraard ook mogelijk, prijs op aanvraag! Op voorhand wordt er een datum gekozen wanneer de ballonvaart zou doorgaan.
Prijzen Yves Lannoy Ballooning.
Wij vullen de ballonmand verder aan met extra passagiers om tot een effectieve ballonvaart te komen. Deze vaarten worden uitgevoerd in functie van het weer en onze agenda, dus hier vragen we vriendelijk. een beetje flexibiliteit van onze klanten. Tarief voor privé-ballonvaart. opstijgen in gans Vlaanderen. opstijgen in de Kempen. PRIVE vaart 2 personen. PRIVE vaart 3 personen. PRIVE vaart 4 personen.
Oost-Vlaanderen en omstreken Ballonvaart Air Choice 1.
Boek je b.v. voor 8 personen dan varen we met 2 ballons. Zo kan je ook 10 ballonvaarten boeken om aan je personeel te geven. Iemand die slechts één ballonvaart boekt zal varen samen met nog 3 of 4 andere passagiers.

Contacteer ons