ballonvaart cadeau geven

Resultaten voor ballonvaart cadeau geven

Rob Wiegers Ballonvaarten BV.
12-05-2016 Vorige week dinsdag kwam Marko speciaal uit Macedonië om zijn aanstaande vrouw Maria ten huwelijk te vragen tijdens een ballonvaart bij zonsondergang boven Nederland! Samen met een groep vrienden kwamen zij met de trein vanuit Amsterdam naar Amersfoort waar wij de groep op het station. 04-05-2016 In de zomer van 2015 had de Ruijter een actie broodjebijzonder waarbij je uniek ontbijt in een luchtballon kon winnen.
Cadeaubon Rob Wiegers Ballonvaarten BV.
Cadeaubon met geschenkboek. Wil je meer geven dan alleen een ballonvaart? Geef de ballonvaart historie cadeau met het boek" Lichter dan Lucht, Los van de Aarde." Dit mooie boek met meer dan 500 illustraties over de ballonvaart en luchtscheepvaart in Nederland kun je meebestellen bij de cadeaubon.
Gepersonaliseerde Cadeaubon voor een unieke Ballonvaart met Ballonvaarten Tim en Tineke.
een verjaardag, huwelijksverjaardag, Kerst of nieuwjaar, vaderdag of moederdag, jubileum, pensioen, Communie of zomaar omdat iemand een leuk cadeau verdiend. een standaard ballonvaart per persoon: 140 b. Privé-ballonvaart voor 2 personen: 450. Elke ballonvaart-cadeaubon is 1 jaar geldig. Na overhandiging van de cadeaubon kan de gelukkigen zelf contact met ons opnemen om een afspraak te maken wanneer zij willen ballonvaren. Hoe kan je een cadeaubon bestellen? U kan dat op een zeer eenvoudige manier doen. Na een telefoontje, een mailtje of het invullen van het contactformulier. Wij geven de betalingsgegevens door waarop het bedrag mag gestort worden en. we sturen jou dan onmiddellijk de gevraagde cadeaubonnen gratis op naar het opgegeven adres. Zo kan je persoonlijk het geschenk aan de gelukkigen overhandigen. Je kan ook een cadeaubon afhalen op ons adres. Hiervoor neem je best eerst telefonisch contact met ons op zodat u niet voor een gesloten deur staat.
Een ballonvaart cadeau doen.
Te denken valt aan een ballonvaart als cadeau voor een bruiloft, een verjaardag, een jubileum of voor een andere speciale gelegenheid. Maak van een droom werkelijkheid en geef een ballonvaart cadeau. Ballonvaren is een unieke ervaring die men niet snel zal vergeten.
Madou Ballonvaarten Meer dan 35 jaar ervaring in de ballonvaart.
Klik hier om onze prijzen te raadplegen. Wij beschikken over een vloot van meer dan 10 warme luchtballonnen. Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800. Kies voor comfort, kies voor veiligheid want bij Madou zit je goed! Een prachtig origineel geschenk. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Of wilt u iemand een luchtdoop als geschenk aanbieden? Of bent u misschien op zoek naar het ideale verjaardagsgeschenk? Wel dan zit je hier goed bij Madou! U kan bij ons een cadeaubon verkrijgen voor 1 of meerdere personen. De geschenkbon blijft 1 jaar geldig Meevaren met een warme luchtballon is een unieke ervaring. U kan dit doen door contact op te nemen met het nummer: 0478/700.800 Wist u trouwens dat hoogtevrees niet eens bestaat in een luchtballon? Neem vrijblijvend contact op. Een ballonvaart, het ideale geschenk!
Ballonvaart Danny Gussé ballonvaarten luchtballonnen ballonreclame.
Een unieke ervaring voor jezelf, om van te genieten samen met je partner, of om te delen met familie en vrienden. Bestel je tickets. Wil je een ballonvaart cadeau doen? Je verrast echt iedereen met een onvergetelijke ballonvaart als geschenk.
Ballonvaart en Ballonvaren in een luchtballon. Ballonvaarten Globos verzorgd ballonvaarten in heel België; oost-vlaanderen.
U zal daarenboven nooit meevaren met een ballon met meer dan 7 passagiers en dus steeds rechtstreeks contact met de ballonvaarder hebben. Wens je zelf eens mee te varen of een ballonvaart cadeau te geven dan kan dit natuurlijk dankzij onze orginele cadeaubon. We hopen u alvast binnenkort op één van onze ballonvaarten te mogen begroeten! In theorie kan een ballon overal opstijgen. In de praktijk zijn er echter topografische, klimatografische en juridische aspecten, die het ene terrein beter geschikt maken dan het andere. De ballonvaarder zal samen met zijn passagiers een uitgelezen startplaats zoeken die aan al deze eisen zal voldoen zodat hij een ballonvlucht kan garanderen van minimaal 1 uur. Een aantal van onze vaste opstijgplaatsen zijn in oost-vlaanderen: Waasmunster, Sint-Niklaas, Wachtebeke, Overmere, Stekene, Oostakker, Mariakerke en in Antwerpen: Essen, Schoten Olen.
Ballonvaart: een uniek cadeau.
Zo kun je uit de volgende provincies kiezen: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg. De meeste provincies beschikken over meerdere opstijglocaties. Je hebt dus genoeg locaties om uit te kiezen. Goed om te weten.: Een ballonvaart op vrijdag, zaterdag of zondag is mogelijk tegen een kleine bijbetaling prijzen variëren per locatie/datum. De aanbieder van het arrangement heeft maatregelen getroffen omtrent het coronavirus. Dit arrangement wordt uitgevoerd volgens de RIVM richtlijnen. verras je iemand echt! Diverse locaties in Nederland. Maandag t/m donderdag. 15500, per persoon. BESTEL DIT CADEAU.
Tarieven Step In Balloons.
Zin in een ballonvaart of wil je iemand een origineel cadeau geven? Bekijk hier onze tarieven en kies een plan. Ballonvlucht van minimum 1u in de regio. Passagiersverzekering door AVIABEL. Cava of frisdrank a volonté na de vaart. Aandenken aan de ballonvaart. Een unieke inflight foto. Vervoer naar de opstijglocatie in overleg. Mogelijk vanaf 2 personen. Ballonvlucht van minimum 1u in de regio. Passagiersverzekering door AVIABEL. Cava of frisdrank a volonté na de vaart. Aandenken aan de ballonvaart. Een unieke inflight foto. Vervoer naar de opstijglocatie in overleg. Ballonvlucht van minimum 1u in de regio. Passagiersverzekering door AVIABEL. Cava of frisdrank a volonté na de vaart. Aandenken aan de ballonvaart.
Veelgestelde vragen Mijnballonvaart.be.
Ik heb last van hoogtevrees, wat nu? U kunt gerust instappen. Omdat we niet in verbinding staan met de grond ervaart men geen hoogtevrees in een luchtballon. Sterker nog, veel van onze piloten hebben last van hoogtevrees en durven niet op een hoge ladder te staan, maar ervaren iedere avond in de luchtballon geen enkele last. Daarnaast overweldigd het uitzicht vanuit de mand zo, dat men niet denkt aan eventuele hoogtevrees. 99% van de mensen die de mand instappen met hoogtevrees, is blij dit gedaan te hebben en ervaarde geen enkele angst. Is het koud in de lucht? Nee, het is zelfs minder koud dan aan de grond omdat u met de snelheid van de wind meevaart en u geen tegenwind voelt. Daarnaast is de ballon boven u heel warm en zorgt deze voor een aangename temperatuur in de mand. Ik ben slecht te been. Mag ik ook mee? Ja, dat is geen probleem. Zelfs rolstoelgebruikers kunnen meevaren. Geef dit wel aan bij uw boeking zodat we daar tijdens de vaart rekening mee kunnen houden. Aangezien een rolstoel meerdere plaatsen in beslag neemt, ligt de kostprijs hoger. Kan ik een ballonvaart cadeau geven?

Contacteer ons